18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κ. Μητσοτάκης: Καλέστε τη γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης στο 10306 αν χρειάζεστε βοήθεια

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέα παρέμβαση μέσω twitter από τον πρωθυπουργό στη διάρκεια της πανδημίας.

Τη φορά αυτή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζει πως «σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, πολλοί συμπολίτες μας μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστούν στήριξη.

Εάν αισθανθείτε πως χρειάζεστε βοήθεια, μη διστάσετε να καλέσετε την τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης στο 10306.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, πολλοί συμπολίτες μας μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστούν στήριξη. Εάν αισθανθείτε πως χρειάζεστε βοήθεια, μη διστάσετε να καλέσετε την τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης στο 10306. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς – σωματικά αλλά και ψυχικά. pic.twitter.com/mYNAJYEtAY

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) April 6, 2020

Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς – σωματικά αλλά και ψυχικά» αναφέρει ο πρωθυπουργός, συνοδεύοντας την ανάρτησή του αυτή και με σχετικό βίντεο με τον ηθοποιό Θοδωρή Αθερίδη.

Υπενθυμίζεται ότι από το περασμένο Σάββατο η νέα τηλεφωνική γραμμή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης «10306» τέθηκε σε πλήρη λειτουργία, στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης των συνεπειών του κορωνοϊού.

Πρόκειται για τηλεφωνική γραμμή, στην οποία οι πολίτες μπορούν να επικοινωνήσουν για  συμβουλευτική, ψυχολογική και κοινωνική στήριξη.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό