32.1 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Κώστας Φραγκολιάς – Άρης Σοϊλέδης: Συναντήθηκαν σε δημόσια εκδήλωση και δεν αντάλλαξαν καμία κουβέντα

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην ίδια εκδήλωση συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Άρης Σοϊλέδης, οι οποίοι ήταν φίλοι στο παρελθόν και μάλιστα ο παρουσιαστής θα γινόταν κουμπάρος του στον γάμο με τη Μαρία Αντωνά.

Ωστόσο οι δύο άντρες, δεν αντάλλαξαν καμία κουβέντα.

Ο Άρης Σοϊλέδης είπε στις κάμερες για τις σχέσεις του με τον παρουσιαστή: «Δεν είναι η ώρα να συζητήσουμε αν μιλάω με τον Κώστα Φραγκολιά».

Το πρωί της Παρασκευής, ο Κώστας Φραγκολιάς μέσα από το Happy Day αποκάλυψε τον λόγο που δεν μιλάνε πια.

«Συμφωνώ με αυτό που είπε ότι δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για το αν μιλάμε. Δεν μπήκαμε και δεν μας πήραν από το χεράκι να πάμε μαζί» ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς κι έκαναν ένα χιουμοριστικό σκετσάκι με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους τρόπους που μπορείς να αποφύγεις τον άλλον όταν βρίσκεσαι σε ένα event.

«Δεν έχει ωριμάσει ακόμη. Θα σου πω σοβαρά γιατί δεν μιλήσαμε με τον Άρη. Επειδή έχει δείξει τις προθέσεις του και δεν το λέω άσχημα. Όταν κάποιος σε παίρνει τηλέφωνο κι εσύ δεν απαντάς ή δεν τον παίρνεις τον άλλον πίσω. Ο άνθρωπος δείχνει τις προθέσεις του. Εγώ τώρα θα τον πιέσω; Δεν ψήνεται. Δεν είναι δεν σε θέλω μία δεν σε θέλω δέκα. Έχει δείξει τις προθέσεις του κι εγώ το σέβομαι» απάντησε στη συνέχεια ο Κώστας Φραγκολιάς.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό