23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Παντρεύονται και δες την αναγγελία του γάμου τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ηθοποιός και η make up artist πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, προχώρησαν στη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου τους.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί με τον Κώστα Σόμμερ έχουν αρχίσει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για τον ερχομό του μωρού τους.

Όσον αφορά το φύλο του μωρού, η Βαλεντίνη πρόσφατα είπε: «Το ξέρουμε αλλά δεν θέλουμε να το πούμε ακόμα. Προτιμούμε να το κρατήσουμε για εμάς.»!

Και ο Κώστας Σόμμερ είχε αποκαλύψει: ««Ήδη αλλάξαμε κάποια πράγματα στο σπίτι. Τώρα έχει μείνει ουσιαστικά να τελειώσουμε το παιδικό δωμάτιο. Μπαίνεις σε μια διαδικασία που έχει πολλή πλάκα γιατί ουσιαστικά δεν έχεις κάποια προηγούμενη εμπειρία. Τα κάνεις όλα από το μηδέν. Εμείς δεν είχαμε κανένα σχέδιο, γι’ αυτό ούτε είχαμε κάνει κάποια τρομερή προετοιμασία. Έτυχε, μας βγήκε και προχωρήσαμε, αν θέλεις, και αρκετά γρήγορα. Οπότε τώρα πραγματικά το πάμε βήμα βήμα»!

Το ζευγάρι παντρεύεται και η αναγγελία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Espresso: «Ο Σόμμερ Όλιβερ Τίνο του Νικολάου και της Βαλτράουτ, το γένος Σόμμερ, που γεννήθηκε στη Γερμανία και κατοικεί στον Άλιμο Αττικής και η Παπαδάκη Βαλεντίνη του Δημητρίου και της Χριστιάνας, το γένος Μπαλλίνη, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Καλλιθέα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Άλιμο Αττικής».

Δείτε την αναγγελία του γάμου τους στην παρακάτω gallery!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό