27.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Κώστας Σλούκας, Τόμας Γουόκαπ: Η αγκαλιά μετά τα… μικροεπεισόδια [vids]

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Τετάρτη (19/06) στην προπόνηση της Εθνικής ενσωματώθηκαν και οι τελευταίοι διεθνείς των «αιωνίων», Κώστας Παπανικολάου, Ντίνος Μήτογλου και Τόμας Γουόκαπ, ενώ ο Κώστας Σλούκας έχει θέσει εαυτόν σε διαθεσιμότητα πλην όμως θα αργήσει λίγο να μπει σε ρυθμούς λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί.

Από τα στιγμιότυπα της τελευταίας προπόνησης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, η κάμερα της ΕΟΚ απαθανάτισε την αγκαλιά ανάμεσα στον Τόμας Γουόκαπ και τον Κώστα Σλούκα οι οποίοι αφήνουν πίσω τους την αντιπαλότητα που είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου για τα παιχνίδια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό AKTOR στο «βωμό» της Εθνικής ομάδας.

Φυσικά, οι δύο παίκτες αναμένοντας να μπουν στο παρκέ ως συμπαίκτες, καλούνται να ξεχάσουν τις μεταξύ τους στιγμές από τους τελικούς της Basket League, με αποκορύφωμα την ένταση στο Game 2 με συμπρωταγωνιστή τον Αϊζάια Κάνααν.

Την ίδια στιγμή, το… beef είχε συνεχιστεί στο Game 3 όταν ο Σλούκας αρνήθηκε να δώσει το χέρι στον Γουόκαπ μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ ο 34χρονος πλέι-μέικερ των «πρασίνων» άφησε αιχμές για συμπεριφορές αντιπάλων του που θα αποτελέσουν συμπαίκτες του στην Εθνική Ελλάδας.

«Είμαι πολύ προβληματισμένος και στενοχωρημένος, κυρίως από συμπεριφορές παικτών που πιθανώς θα είμαστε συμπαίκτες στην Εθνική. Για εμένα υπάρχει ένας κανόνας. Δεν επιτίθεμαι ηθικά και εξωαγωνιστικά, κυρίως σε Έλληνες. Τον Κάναν δεν τον ανταγωνίζομαι, θα μιλήσω κι εγώ μαζί του. Προφανώς με πειράζουν συμπεριφορές από παίκτες που θα είμαστε μαζί μετά από 4-5 ημέρες. Υπήρξαν κι άλλες δηλώσεις παικτών πριν από μερικούς μήνες, εξωγηπεδικές δηλώσεις. Έχω στο κινητό μου αρκετά μηνύματα απολογητικά. Τι σημαίνει αυτό. Προφανώς είμαι εύκολος στόχος στον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά το μήνυμα το απολογητικό που έρχεται, είναι προσωπικό. Εμένα αυτά δεν μου αρέσουν.

Δεν έχω προκαλέσει ποτέ κανέναν, είμαι καθαρός, στο γήπεδο δεν προκαλώ, αλλά αν με προκαλέσουν, έχω κι εγώ εγωισμό. Γενικότερα δεν ασχολούμαι. Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος προβληματισμός για εμένα. Και θα σας πω και κάτι άλλο. Η Εθνική για εμένα δεν είναι απλά μία απόφαση, μία αγάπη. Εθνική ήμουν από τα 11, με πήγαινε ο μπαμπάς μου, που έχει πεθάνει, στα κλιμάκια με χαρά για να φορέσω μπλουζίτσα μπλε από τα 11. Καταλαβαίνω τι σημαίνει Εθνική, είναι πολύ στενάχωρα αυτά που έχουν γίνει στους τελικούς. Η απογοήτευσή μου είναι πολύ μεγάλη», ήταν τα λόγια του Κώστα Σλούκα μετά το τέλος του Game 5 και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό