24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κώστας Νικούλι: Κι όμως έχει παίξει και στις Άγριες Μέλισσες και ήταν άλλος άνθρωπος!

Ειδήσεις Ελλάδα

Σασμός: Μπορεί ο Κώστας Νικούλι να έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του Πετρή στην σειρά του Alpha, ωστόσο έχει κάνει κι ένα πέρασμα από τις Άγριες Μέλισσες και δεν θα σου θυμίσει σε τίποτα τον ήρωα που έχεις λατρέψει στο Σασμό. 

Το θέμα είναι πως ο ηθοποιός όσο έπαιζε στη σειρά του Ant1 ήταν πραγματικά άλλος άνθρωπος, αφού όπως θα δεις και στη φωτογραφία δείχνει να είχε περισσότερα κιλά και χωρίς μούσι.

Ο Κώστας Νικούλι είχε υποδυθεί τον Γιώργη Σταμίρη σε μικρή ηλικία. Στο ίδιο επεισόδιο είχαμε δει και τον Στρατή Χατζησταματίου, τον τηλεοπτικό Μανώλη του Σασμού στον ρόλο του Δούκα, επίσης σε μικρή ηλικία.

«Με κάλεσε η casting director του «Σασμού», η Μιράντα Ρωσταντή. Με είχε επιλέξει παλιότερα στις «Άγριες Μέλισσες», για να υποδυθώ τον Δούκα Σεβαστό σε μικρή ηλικία. Έτσι, όταν αποφασίστηκε να γίνει ο «Σασμός», με κάλεσε ξανά για δοκιμαστικό και, μετά από διάφορες οντισιόν, πήρα το ρόλο του Μανόλη» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Στρατής Χατζησταματίου, σχετικά με το πώς πήρε τον ρόλο του Μανώλη στον Σασμό.

Δες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Ο Άγγελος αποχαιρετά τον Πετρή! Η συγκινητική ανάρτηση του Πατριαρχέα για τον Κώστα Νικούλι

Αποκαλυπτικός ο Πετρής από τον Σασμό: Κώστας Νικούλι: «Έχω δουλέψει σε ποδηλατάδικο και mini market»

Σασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρετά τον νεκρό Πετρή

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό