22.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κώστας Κόκλας: Η σχέση με τον γιο του, τα Εγκλήματα και η αποκάλυψη για τη μητέρα του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κώστας Κόκλας μιλά για τη σχέση του με τον έφηβο γιο του Δημήτρη, το χιούμορ που καθιέρωσαν τα «εγκλήματα» και τη μητέρα του η οποία του έμαθε να αγαπά τις γυναίκες.

Ο Κώστας Κόκλας αναφέρθηκε στη σειρά «Εγκλήματα», η οποία τον καθιέρωσε, λέγοντας πως το χιούμορ μας καθορίστηκε από αυτή τη σειρά.

«Η διάθεση μου να παίξω θέατρο άρχισε να φαίνεται μετά την εφηβεία στη Ζάκυνθο. ‘’Τα εγκλήματα’’ καθορίσαν το χιούμορ μας για τα επόμενα 20 χρόνια. Όπου και αν πηγαίνω υπάρχει μια ‘’Σωσώ’’, ένας ‘’Αλέκος’’ και μια ‘’Φλώρα’’».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με τον γιο του.

«Ο γιος μου δεν είναι ο φανατικός που θα δει όλα τα σήριαλ του πατέρα του αλλά καμιά φορά χαζεύει κάποια. Όσο μεγαλώνει ο γιος μου ο Δημήτρης μοιάζουμε. Πιο μικρός έμοιαζε στη μαμά του. Με τον πατέρα μου κάναμε παρέα με τον δικό μας τρόπο, διαφορετικό από αυτόν που έχω εγώ με τον γιο μου. Δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει η φιλία με το παιδί σου. Ξέρω μέχρι που πρέπει να φτάσει η αγάπη. Δεν έχει όριο».

Ο Κώστας Κόκλας μίλησε για τη μητέρα του, από την οποία όπως είπε, έμαθε να αγαπάει τις γυναίκες.

«Αγάπησα τις γυναίκες εξαιτίας της μητέρας μου. Ήταν μια πολύ τρυφερή γυναίκα, με πολύ επιβλητική παρουσία. Είναι ωραίο να αγαπάς και να εκτιμάς τις γυναίκες. Είναι οι μανάδες μας, οι αδελφές μας και οι κόρες μας».

Τέλος, αναφέρθηκε στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» που ανεβαίνουν στο θέατρο «Αλίκη» και είπε πως είναι ένα πολύ καλογραμμένο έργο.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό