21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κώστας Καραφώτης: Η αποκάλυψη που έκανε για την προσωπική του ζωή -«Είμαι πάρα πολύ καλά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών του εμφανίσεων μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο, ο Κώστας Καραφώτης έδωσε συνέντευξηη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αναφέρθηκε στη ξαφνική δημοφιλία που απέκτησε από τη συμμετοχή του στο Fame Story, στο ενδεχόμενο να τον δούμε σε θέση κριτή στο μουσικό ριάλιτι – αν αυτό επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση -, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

«Από τις λίγες φορές που δεν καταλαβαίναμε κανένα από τα παιδιά ότι είχαμε τέτοια επιτυχία, ήταν όταν ακριβώς βγήκαμε από το Fame Story και ξεκινήσαμε να δουλεύουμε σε μαγαζιά χωρίς να έχουμε τραγούδι, clip, χωρίς να έχουμε τίποτα και μόνο με μια αναγνωρισιμότητα από την τηλεόραση γινόταν αυτό που γινόταν. Τα δυο χρόνια που ακολούθησαν, ήταν τα πιο δύσκολα στη διαχείριση της αναγνωρισιμότητας» είπε ο Κώστας Καραφώτης και συνέχισε: «Θα μου άρεσε να είμαι στην κριτική επιτροπή του Fame Story αν γίνει όπως λέγεται. Αν μου γίνει μια τέτοια πρόταση γιατί όχι; Αν γίνει του χρόνου, θα μιλάμε για 20 χρόνια μετά».

Όσο για την ευχή που είχε κάνει πέρυσι η οποία ήταν η νέα χρονιά να του φέρει πολλή αγάπη και μια σύντροφο, ο Κώστας Καραφώτης είπε: «Είμαι πάρα πολύ καλά. Μπορεί να εκπληρώθηκε αυτή η ευχή και άλλες δέκα. Νιώθω πάρα πολύ καλά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος πολύ και αρκετά δημιουργικός».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό