22.8 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Κώστας Καραπαπάς για ΑΕΚ: «Αν αυτό δεν είναι αλλοίωση τότε τι είναι;» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ντεμπούτο με γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ για τον Φραντζί Πιερό ο οποίος έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του στην αναμέτρηση με τον Βόλο για την 4η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, βρίσκοντας δίχτυα μόλις στο 22ο λεπτό του αγώνα.

Ο Κώστας Καραπαπάς εξέφρασε τις ενστάσεις του για την εγκυρότητα του γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ η ΑΕΚ στην «ΟΠΑΠ Arena», κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξηγώντας ότι δεν έπρεπε να μετρήσει το 1-0 της «Ένωσης», ενώ αναφέρθηκε και για άλλες αμφισβητούμενες φάσεις.

«Εάν αυτό δεν είναι αλλοίωση τότε ποιο είναι»

«Στο 22′ αντί να ακυρωθεί το γκολ και να πάρει κίτρινη ο επιθετικός της ΑΕΚ μετράει ένα αντικανονικό γκολ. Αντί να φορτωθεί κίτρινη ο Σιμάνσκι για τις αγκωνιές ξανά play από τον διαιτητή. Και στο τέλος του ημιχρόνου ο επιθετικός της ΑΕΚ κάνει λαβή σούμο και γονατιά για κόκκινη απευθείας αλλά ο Φωτιάς δίνει κίτρινη.

Αν είχε πάρει την πρώτη θα ήταν κόκκινη. Αλλά δεν χρειαζόταν η πρώτη. Είναι ξεκάθαρη κόκκινη η φάση. Και τον φωνάζει ο VAR να εξετάσει κόκκινη. Το βλέπει το… σούμο και αποφασίζει να σφυρίξει… λήξη ημιχρόνου! Αντί δηλαδή να είναι 0-0 και οι γηπεδούχοι με παίκτη λιγότερο ξεκινάνε το β’ ημίχρονο με 1-0 και 11 παίκτες. Εάν αυτό δεν είναι αλλοίωση τότε ποιο είναι;»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό