25.3 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

«Κύριε πρωθυπουργέ, μετά από τόσα μετάλλια νομίζω το αξίζει…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με την φράση: «Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει», έκλεινε την ευχαριστήρια προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ανάρτησή  της, η Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα  Στεφανίδη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ζητούσε δημοσίως, να λάβει τιμητική πολιτογράφηση ο σύζυγος και προπονητής της, Μιτς Κρίερ.

Κατερίνα Στεφανίδη: Δεύτερη στο Ευρωπαϊκό Ανοικτού Στίβου με άλμα στα 4.73μ.

Η Κ. Στεφανίδη, συγκεκριμένα, αφού ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τα συγχαρητήρια που της απέστειλε για την επιτυχία της στη Ρώμη, του ζήτησε να εγκρίνει την αίτηση, από το 2020, για τιμητική ιθαγένεια στον Αμερικανό σύζυγο και προπονητή της, «ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους ΟΑ». (Ολυμπιακούς Αγώνες).

Μάλιστα εξήγησε ότι  ο Κρίερ, ως «Αμερικανός επιτρέπεται να μείνει στην Ελλάδα μέχρι 90 μέρες και εμείς έχουμε ήδη φτάσει τις 60 ενώ μένουν άλλοι δύο μήνες»

 Η ανάρτηση

«Κύριε Πρωθυπουργέ αφού σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας, θα σας παρακαλέσω να εγκρίνεται την αίτηση από το 2020 για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο κ προπονητή μου, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους ΟΑ. Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει» έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

κ Πρωθυπουργέ @kmitsotakis αφού σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας, θα σας παρακαλέσω να εγκρίνεται την αίτηση από το 2020 για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο κ προπονητή μου, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους ΟΑ. Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει.

— Katerina Stefanidi (@KatStefanidi) June 15, 2024

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, το θέμα προκάλεσε την άμεση επέμβαση του νέου υπουργού Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιου, ώστε να προχωρήσει άμεσα η πολιτογράφηση του Κρίερε

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό