27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Κύπρος: Σάλος με τον Φειδία – Συγγενείς αγνοουμένων μιλούν για προσβολή – «Ποια νομίζεις ότι είσαι;»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί στην Κύπρο από την, όπως καταγγέλλεται, προσβλητική συμπεριφορά του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή, Φειδία Παναγιώτου, προς συγγενείς αγνοουμένων, που έδωσαν «το παρών» στην εκδήλωση του Σαββάτου 20 Ιουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, με αφορμή τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Μεγαλόνησο.

Όπως λένε, ο Youtuber ευρωβουλευτής μίλησε με χλευασμό και ειρωνεία απέναντι σε μέλη που τον προσέγγισαν στην εκδήλωση, για να του ζητήσουν να προωθήσει το θέμα των αγνοουμένων στο Ευρωκοινοβούλιο.

Συγκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου «Σύνδεσμος Συζύγων/Τέκνων Αγνοουμένων οι 1619», ζήτησαν από τον Φειδία Παναγιώτου να διοργανώσει στο Ευρωκοινοβούλιο εκδήλωση για τους αγνοούμενους και με τη δική τους συμμετοχή.

Ο ευρωβουλευτής όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά τους επιτέθηκε με φράσεις όπως: «Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου, «ποια νομίζεις ότι είσαι», «εν τζι εν έτσι που δουλεύκει το ευρωκοινοβούλιο», «τζι εγώ έχω θείο αγνοούμενο αλλά εν κάμνω έτσι» και το «εν τζι εν μόνο εσύ κόρη μου που είσαι ορφανή».

Δείτε την ανάρτηση του συνδέσμου:

Φειδια: κατ´ελαχιστον ζητειται η απολογια σου. Πραγματικα ειναι τρομακτικη η αντιμετωπιση σου στο θεμα. Επιστολη του Σωματειου Συζυγων/ Τεκνων Αγνοουμενων Οι 1619 προς @Fidias0 @elonmusk Rt this if you dare. And have someone tranlate this for you, even grok and if you still… https://t.co/IUUCDOdsOA

— NikieZ (@NikiZarou) July 22, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό