26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Κύματα σκόνης και ζέστης

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη Δευτέρα, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους και κατά διαστήματα θα είναι πιο πυκνές και από το μεσημέρι και μετά κυρίως στη δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Προς το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Οι συγκεντρώσεις της αφρικανικής Σκόνης θα παραμείνουν αυξημένες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ και στο Αιγαίο από βόρειες γενικά διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 28 με 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα τους 31 με 33 βαθμούς και τοπικά στα δυτικά και τα νότια τους 34 ακόμη και τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 και τοπικά 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά κυρίως από βόρειες διευθύνσεις.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις με αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό