20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

κόρη μου ήταν ένα μάτσο σωληνάκια σίδερα είπε μητέρα Αρναούτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκδικάζονται ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου οι αγωγές αποζημίωσης που έχουν κατατεθεί από τις πλευρές που εμπλέκονται με το τροχαίο δυστύχημα του τραγουδιστή Παντελίδη Παντελίδη, τον Φεβρουάριο του 2016, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο καλλιτέχνης και τραυματίστηκε μία από τις δύο συνεπιβάτισσές του στο όχημα.

Στο δικαστήριο ξεκίνησε η συζήτηση των τριών προσφυγών που αφορούν, την αγωγή ύψους 1.100.000 ευρώ της τραυματισθείσας στο τροχαίο Μίνας Αρναούτη κατά της ασφαλιστικής εταιρίας, της αγωγής ύψους περίπου 100.000 ευρώ, της συνεπιβάτισσας στο όχημα Φρόσως Κυριάκου επίσης κατά της ασφαλιστικής εταιρίας καθώς και της αγωγής ύψους 600.000 ευρώ, της οικογένειας του τραγουδιστή κατά της ασφαλιστικής εταιρίας και της Φρόσως Κυριάκου την οποία οι ενάγοντες θεωρούν ως την οδηγό του οχήματος αντί του εκλιπόντος.

Σύμφωνα με την δικαστική έρευνα οδηγός του μοιραίου οχήματος ήταν ο τραγουδιστής.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την κατάθεση της μητέρας της πρώτης ενάγουσας Μίνας Αρναούτη, η οποία αναφέρθηκε στα προβλήματα που υγείας που αντιμετωπίζει η κόρη της μετά το δυστύχημα, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Η μάρτυρας ανάμεσα σε άλλα τόνισε ότι η κόρη της χρειάστηκε να νοσηλευτεί επί οκτώ μήνες. Μάλιστα, περιέγραψε τις αντιδράσεις της νεαρής κοπέλας όταν ένα μήνα μετά το τροχαίο και ενώ νοσηλευόταν σε θάλαμο του νοσοκομείου είδε για πρώτη φορά στην τηλεόραση τι λεγόταν. «Είχε εφιάλτες για το θάνατο του παιδιού, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Επειδή την κατηγορούσαν, είχε ψυχοσωματικό επεισόδιο» τόνισε η μάρτυρας και απευθυνόμενη στην πρόεδρο του δικαστηρίου περιέγραψε: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα».

Αναφερόμενη στο πρωινό που συνέβη το τροχαίο η μάρτυρας είπε πως η κόρη της δεν είχε καταλάβει πως ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ πριν μπει στο όχημα. Η μάρτυρας τόνισε επίσης πως η κόρη της της είπε πως το αυτοκίνητο το οδηγούσε ο τραγουδιστής.

Η συζήτηση συνεχίζεται.

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google Newsκαι μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό