26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

«Κόπηκε» ο Μαγκουάιρ από την Αγγλία: «Είμαι συντετριμμένος που δεν επιλέχθηκα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες μέρες έχουν μείνει για την έναρξη του EURO της Γερμανίας. Η Αγγλία για μία ακόμη διοργάνωση είναι ένα από τα φαβορί και θέλει για πρώτη φορά να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, προχώρησε σε μία πολύ ιδιαίτερη κίνηση πάντως, μιας και άφησε εκτός αποστολής τους Τζακ Γκρίλις και Χάρι Μαγκουάιρ. 

Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι τα τελευταία χρόνια ένας από τους… πυλώνες της άμυνας στην εθνική του, έκανε μία ανάρτηση, με την οποία εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του που έμεινε εκτός, όμως θέλει η Αγγλία να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Μαγκουάιρ μπορεί να έχει δεχθεί μεγάλη κριτική για τις εμφανίσεις του με τους «κόκκινους διαβόλους», όμως όποτε έπαιζε με την εθνική Αγγλίας, ήταν από τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά.

I am devastated not to have been selected to play for England at the Euros this summer.

Despite my best efforts, I have not been able to overcome an injury to my calf. Maybe I pushed myself too hard, to try and make it. Simply, I am absolutely gutted.

For me, representing… pic.twitter.com/n7WXMuAzuO

— Harry Maguire (@HarryMaguire93) June 6, 2024 Δείτε την ανάρτηση του Μαγκουάιρ

«Είμαι συντετριμμένος που δεν επιλέχθηκα να παίξω για την Αγγλία στο Euro αυτό το καλοκαίρι. Παρά τις καλύτερες προσπάθειές μου, δεν κατάφερα να ξεπεράσω έναν τραυματισμό στη γάμπα μου. Ίσως πίεσα τον εαυτό μου πάρα πολύ για να προσπαθήσω να τα καταφέρω. Απλώς, είμαι εντελώς αποσβολωμένος.

Για μένα, το να εκπροσωπώ την Αγγλία είναι η μεγαλύτερη τιμή. Σημαίνει τα πάντα για μένα. Αν δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα ως παίκτης, θα τη στηρίξω ως φίλαθλος μαζί με την υπόλοιπη χώρα. Πηγαίνετε και κερδίστε το παιδιά!».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό