19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κόντεψαν να «πλακωθούν» Γκότσης και Καραγκούνιας – «Δεν θα μου το παίζεις μάγκας» – «Άκου μικρέ μου, γιατί είσαι χαζός τελικά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Χαμός στην καλύβα των Μπλε – Όλοι εναντίον του Τάκη

Ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε άνω – κάτω όλη την μπλε ομάδα στο επεισόδιο της Τετάρτης (22/3) του Survivor All Star. Ο 49χρονος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, κατά τη διάρκεια που έκανε τις δηλώσεις του στην κάμερα, αντιλήφθηκε πως η Εύη Σαλταφερίδου βρισκόταν λίγα μέτρα πίσω του, μαζεύοντας καρύδες. Έτσι ο Τάκης δήλωσε πως η Εύη δεν βρέθηκε τυχαία εκεί, καθώς είχε σκοπό να τον κρυφακούσει…

Άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα οι δύο τους να συγκρουστούν άσχημα και να ανταλλάξουν πυρά – «Δεν γουστάρω να ακούτε τα cue μου», «Θες, δεν θες, αυτό που είσαι θα το δει ο κόσμος».

Η Εύη είπε στις συμπαίκτριές της τι συνέβη και φυσικά πήραν για ακόμη μία φορά το μέρος της, με τον Τάκη να δηλώνει ότι έχει προσκολληθεί στον Ηλία Γκότση για να μείνει στο παιχνίδι.

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε ο Ηλίας που ζήτησε εξηγήσεις από τον Τάκη για το περιστατικό.

Ο πρώην νικητής του ριάλιτι επιβίωσης βγήκε μπροστά και τα έβαλε μαζί του με την υποστήριξη όλης της ομάδας. Τα αίματα άναψαν κι η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου ανάμεσα στους δύο συμπαίκτες του Survivor.

«Έκανες τα δικά σου. Τελευταία φορά» του είπε ο Γκότσης.

Τ.Κ.: Όταν μιλώ, δεν θα με καβαλάς. Άντε κάνε μας την χάρη. Τι προσπαθείτε να μου περάσετε;

Η.Γ.: Δεν σου δίνω σημασία. Εδώ πέρα δεν θα το παίζεις μάγκας. Άσε τις μαγκιές σου.

Τ.Κ.: Δεν θα μου το παίζεις τραμπούκος.

Η.Γ.: Η διαφορά μας είναι ότι ό,τι έχω να πω, το λέω μπροστά. Με τις νέες προσθήκες ξέρω τι έχεις πει για εμένα και δεν έχω δώσει καμία σημασία και κάναμε χαβαλέ και τα ξαναείπαμε και ξανασυναντηθήκαμε και όλα καλά. Τι το παίζεις έξυπνος;

Τ.Κ.: Κι εμένα μου έχουν πει οι νέες προσθήκες ότι είσαι μεγάλη κότα που δεν μπαίνεις να παίξεις με τον Σάκη Κατσούλη ποτέ. Είσαι κότα και δειλός αγωνιστικά πρόσθεσε ο Τάκης Καραγκούνιας και συνέχισε: «Άκου μικρέ μου γιατί είσαι χαζός τελικά…».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό