23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κόμμα πλασάρει άρωμα «αδελφότητας, αγάπης και σοσιαλισμού»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα κόμμα της αριστερής αντιπολίτευσης στην Ινδία λάνσαρε το δικό του άρωμα προκειμένου να σαγηνεύσει τους ψηφοφόρους ενόψει των περιφερειακών εκλογών, με μία «ευωδία αδελφότητας, αγάπης και σοσιαλισμού», που μπορεί «να βάλει τέλος στο μίσος».

Το άρωμα, που αποτελείται από «22 φυσικά εκχυλίσματα» με αναφορά στις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί στις αρχές του 2022 στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές, παρουσιάστηκε από το Samajwadi Party. Στο μπουκαλάκι, στα χρώματα του κόμματος, κόκκινο και πράσινο, δεσπόζει το λογότυπό του, ένα ποδήλατο.

«Όταν το χρησιμοποιείτε, ο θυμός και το μίσος που κυκλοφορούν θα ηττηθούν», υποσχέθηκε ένας βουλευτής του κόμματος, ο Πουσπράτζ Τζάιν.

«Θα παρουσιάσουμε επίσης ένα ακόμη άρωμα με 24 φυσικά εκχυλίσματα» για τις επόμενες εκλογές, του 2024, συμπλήρωσε ο ίδιος. Το άρωμα διανεμήθηκε στους δημοσιογράφους και στους εργαζόμενους του κόμματος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινιστεί πότε και πώς οι ψηφοφόροι θα μπορούσαν να το αποκτήσουν.

Σύμφωνα με ινδικά ΜΜΕ, ο αρχηγός του κόμματος Ακίλες Γιάνταβ, πρώην επικεφαλής του κρατιδίου είχε ήδη κυκλοφορήσει το 2016 τέσσερα αρώματα, με έμπνευση από τέσσερις πόλεις του Ούταρ Πραντές, ώστε να γιορτάσει τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών στα καθήκοντά του.

Ο Γιάνταβ ελπίζει πως το κόμμα του θα επικρατήσει του Bharatiya Janata Party (BJP), του κόμματος του ινδουιστή εθνικιστή πρωθυπουργού, σε αυτό το κρατίδιο, το οποίο είναι το πιο πολυπληθές της χώρας, με περίπου 230 εκατομμύρια κατοίκους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό