22 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Κόλαφος» η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Υπερασπίστηκε on air τον σύζυγό της μετά τις αιχμηρές δηλώσεις Λύτρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Στα επικριτικά σχόλια που ακούει ο Θέμης Σοφός τους τελευταίους μήνες απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωινό της Πέμπτης (19/9). Η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του Aplha θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να υπερασπιστεί τον σύζυγό της απέναντι σε όσους τον κατηγορούν πως ανέλαβε την υπεράσπιση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στην υπόθεση Λύτρα, όντας συνάδελφός τους.

Αφορμή για αυτό το ξέσπασμα στάθηκαν οι σχετικές χθεσινές δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα στο MEGA, μετά την αποφυλάκισή του. Συγκεκριμένα ο 52χρονος ποινικολόγος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της εν διαστάσει γυναίκας του, άφησε αιχμές και μίλησε για σκοπιμότητες πίσω από την δήλωση του Θέμη Σοφού τον περασμένο Ιούνιο πως ο Απόστολος Λύτρας έριξε 30 μπουνιές στην Σοφία Πολυζωγοπούλου. 

«Η θέση μου είναι λεπτή επειδή η κ. Πολυζωγοπούλου είναι στο γραφείο του Θέμη, που είναι σύζυγός μου, θέλω να είμαι πολύ προσεκτική στο τι θα πω. Αν σηκώσεις το χέρι σου ψηλά, είτε ρίξεις μία μπουνιά είτε 30, αυτή η συμπεριφορά νοείται ως κακοποιητική. Δεν είναι απλά ένα λάθος αλλά μια κακοποιητική συμπεριφορά» ανέφερε η παρουσιάστρια αρχικά και συνέχισε:

«Μάλιστα με έκπληξη διαπιστώνω όλους αυτούς τους μήνες άνθρωποι που υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα μπαίνουν στη διαδικασία να υποβαθμίσουν τέτοιες συμπεριφορές. Ως ρεπορτάζ είμαι σε θέση να σας πω ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος και ότι εκείνη τη μέρα δεν ξέρω τι φαντάστηκε το μυαλό του. Κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν να παρουσιάσουν την κ. Πολυζωγοπούλου ως εκείνη που προκάλεσε το επεισόδιο. Ήταν σε ένα τραπέζι με φίλους και δεχόταν μηνύματα από την αδελφή της που ήταν με το παιδάκι της. Δεν δικαιολογείται με τίποτα ένας άνθρωπος που επιτίθεται με τέτοιο βάναυσο τρόπο. Πολλοί λένε μήπως δεν έφαγε τόσο ξύλο όσο λέει ο Σοφός…

Όποιος έχει δει τις φωτογραφίες που είναι μέρος δικογραφίας -και ο κ. Λύτρας- ξέρει ότι έφαγε πάρα πολύ ξύλο αυτή η γυναίκα. Είναι μαυρισμένα τα μάτια της, τα αυτιά της σκισμένα. Ως γυναίκα αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα κάποια στιγμή. Μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν συνάδελφοί μας που βρίσκουν δικαιολογίες για να αντιμετωπίσουν αυτή τη συμπεριφορά με ελαφρυντικά» ανέφερε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Παράλληλα τόνισε πως ο Θέμης Σοφός δεν έχει ανάγκη διαφήμισης μετά από την πολύκροτη υπόθεση, παίρνοντας ουσιαστικά θέση απέναντι σε όσα υπονόησε ο Απόστολος Λύτρας για υπερβολές των δικηγόρων της πρώην συζύγου του και ότι θα κάνουν καριέρα στην πλάτη του.

«Δεν αντέχω, είπα να μην το πω αλλά θα το πω… Επειδή άκουσα και τη συνέχεια των δηλώσεων στο Live News που δεν κατονόμασε τον Θέμη αλλά είπε ο “δικηγόρος της άλλης πλευράς” και “δεν θα κάνει κανείς καριέρα στην πλάτη μου βγαίνοντας στην τηλεόραση”, δηλαδή συγγνώμη είναι ο Θέμης μία προσωπικότητα στον νομικό κόσμο που περιμένει να χρησιμοποιήσει ή να εκμεταλλευτεί μία τέτοια υπόθεση;

Είναι από τους λίγους που δεν θέλει να βγαίνει στην τηλεόραση. Ας το πουν οι άλλοι, να μην το πω εγώ που είναι άνδρας μου. Τον παίρνουν από όλες τις εκπομπές και από όλα τα κανάλια να βγει και δεν βγαίνει… Και μία φορά που βγήκε, ήταν στην αρχή να πει δύο πράγματα.

Ακούω πολλούς δικηγόρους που λένε ότι ο Θέμης ανέλαβε μία υπόθεση κατά ενός συναδέλφου του. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν είναι συνάδελφός τους; Δεν είναι μία γυναίκα που έφαγε ξύλο; Από παραδοχή του συζύγου το λέω.

Άρα γιατί οι δικηγόροι κατανοούν μόνο την περίπτωση Λύτρα που είναι ένας δικηγόρος που βάλλεται, αλλά από την άλλη η Πολυζωγοπούλου τι είναι; Ταξιθέατρια; Και δεν το λέω προσβλητικά για τις ταξιθέτριες. Ξεσπάω και απαντάω για πράγματα που ακούω όλους αυτούς τους μήνες και με πνίγει το δίκιο μου» είπε κλείνοντας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό