28.1 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

«Κόκκινη γραμμή το αντίτιμο» – Η πρώτη αντίδραση Πλακιά για τη συναυλία των Τεμπών στο Καλλιμάρμαρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα μάρμαρα ράγισαν στο Καλλιμάρμαρο στη μεγάλη συναυλία μνήμης για τα θύματα των Τεμπών, ωστόσο -και παρά το sold out- κάποιες θέσεις έμειναν κενές. Οι θέσεις των οικογενειών που από την πρώτη στιγμή είχαν αντιταχθεί σε αυτή τη συναυλία, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για το οικονομικό αντίτιμο των 15 ευρώ. 

Είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή, ότι το οικονομικό ήταν «κόκκινη γραμμή» γι’ αυτούς και παρά το γεγονός ότι τελικά η συναυλία καλύφθηκε και σε δωρεάν live streaming, οι συγκεκριμένες οικογένειες των θυμάτων δεν βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο. 

Γι’ αυτή την απόφαση, μίλησε στο OPEN ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των διδύμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα των Τεμπών: «Όπως ξέρετε, ήμασταν αντίθετοι για την πραγματοποίηση αυτής της συναυλίας για έναν και μόνο λόγο. Ο λόγος ήταν το αντίτιμο. Κανένας άλλος λόγος δεν υπήρχε για να μη γίνει η συναυλία. Θέλαμε να γίνει μία συναυλία με την παρουσία όλων των συγγενών, μία συναυλία που θα έρθει όλος ο κόσμος να μας δει εκεί να είμαστε μαζί, ενωμένοι, να γίνει μία συναυλία μνήμης για τα παιδιά μας, τους συγγενείς, τα αδέλφια, τους γονείς, τους πάντες».

Ο Νίκος Πλακιάς συμπλήρωσε: «Δυστυχώς δεν μπόρεσε να γίνει αυτό το πράγμα, οπότε και ήταν αδύνατον εμείς οι 30-32 οικογένειες να παραβρεθούμε στη συναυλία. Πάρα πολλά παιδιά θα κλαίνε εκείνη την ώρα, γιατί δεν θα βλέπουν τους γονείς τους να είναι κάπου. Τα συναισθήματα είναι ότι κι εμείς θα θέλαμε να βρισκόμασταν σε αυτόν τον χώρο σήμερα, στο Καλλιμάρμαρο. Και ποιος δεν θα ήθελε. Φυσικά και θα θέλαμε, αλλά ήταν φύσει αδύνατον να παραβρεθούμε σε μία εκδήλωση, η οποία θα υπάρχει ένα οικονομικό αντίτιμο. Για εμάς το οικονομικό αντίτιμο είναι κόκκινη γραμμή».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό