18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κωστής στο aek365: Εμείς παίρναμε ώθηση και νιώθαμε τον φόβο των αντιπάλων στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ειδήσεις Ελλάδα

Χρήστος Κωστής. Αγαπημένο παιδί στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ήρθε εκείνο το υπέροχο καλοκαίρι του 1994 στην ομάδα από τον Ηρακλή. Έπαιξε ως το 1998, βίωσε εκείνο το σοβαρό τραυματισμό, αποχώρησε, γύρισε το 2000 και το 2005 έβγαλε την ποδοσφαιρική της φανέλα. Μέχρι και σήμερα όμως και για πάντα ο Κωστής έχει ιδιαίτερη σχέση στην καρδιά του ΑΕΚτζή.

Τον βρήκαμε, λοιπόν, και του ζητήσαμε να μας πει την πρώτη εικόνα που του έρχεται στο μυαλό από τη Φιλαδέλφεια. Αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Χρήστος Κωστής είπε: «Η πρώτη στιγμή ήταν με την Ρέιντζερς. Πρώτο επίσημο ματς για μένα στη Φιλαδέλφεια με τη φανέλα της ΑΕΚ. Δέος και συγκίνηση. Όταν είδα τον κόσμο είπα ότι πρέπει να τα δίνουμε όλα γι’ αυτόν. Ηταν και η προσμονή για να μπούμε πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν η νίκη, ήταν το δικό μου ντεμπούτο. Ήταν το γήπεδο γεμάτο. Όλα αυτά δεν ξεχνιούνται».

Πώς βίωνε ο ίδιος τα παιχνίδια που έμπαινε στη Φιλαδέλφεια;

«Αισθανόσουν τεράστια ψυχολογική ώθηση. Όταν βγαίναμε για ζέσταμα και βλέπαμε όλο αυτόν τον ενθουσιασμό παίρναμε κι άλλο κίνητρο για το παιχνίδι. Ηταν κανόνας, ότι πρέπει να κερδίσουμε. Δημιουργούσε και φόβο στους αντιπάλους, γιατί ήξεραν ότι η ΑΕΚ θα κερδίσει. Απίστευτο το συναίσθημα και το δικά μας και των αντιπάλων».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό