27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Κωνσταντοπούλου – Καραναστάσης και 4 ακόμα ζευγάρια στο Προεδρικό Μέγαρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η 50η επέτειος της αποκατάστασης της Δημοκρατίας γιορτάστηκε το βράδυ της 24ης Ιουλίου με μια λαμπερή δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο και προσωπικότητες από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους.

Στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου το βράδυ της 24ης Ιουλίου τελέσθηκε η δεξίωση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τα 50χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο Προεδρικό Μέγαρο με total white look -Όλες οι εμφανίσεις της βραδιάς

Το παρών έδωσαν άνθρωποι από τον πολιτικό χώρο, οι αρχηγοί των κομμάτων της Βουλής, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και εξέχουσες προσωπικότητες από διάφορους άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Αρκετά ήταν και τα ζευγάρια που παρευρέθηκαν στην λαμπερή βραδιά.

Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενη από τον σύντροφό της και ηθοποιό, Διαμαντή Καραναστάση.

Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα maxi μαύρο φόρεμα με ένα ανάλαφρο μακρύ κιμονό από πάνω με γαλάζιο pattern, ένα χρώμα που συμβολίζει την ηρεμία, την ειλικρίνεια και την αφοσίωση. Η πολιτικός ολοκλήρωσε το look της με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και elegant κοσμήματα στα χέρια.

Αντίστοιχη χρωματική παλέτα επέλεξε και ο Διαμαντής Καραναστάσης, ο οποίος φόρεσε κοστούμι σε σκούρα μπλε απόχρωση με navy blue γραβάτα.

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας

Η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη παρευρέθηκε στη λαμπερή δεξίωση, έχοντας όπως πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της και μουσικοσυνθέτη, Μίνω Μάτσα.

Η ίδια επέλεξε να κάνει μια total white εμφάνιση, όπως θα δεις συνδυάζοντας ένα αμάνικο λευκό γιλέκο με λευκή πλισέ φούστα. Το look της ολοκλήρωσε με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα και τσάντα επίσης σε nude απόχρωση με glam λεπτομέρειες που ταίριαζαν με τα ιδιαίτερα σκουλαρίκια της.

Ο Μίνως Μάτσας από την άλλη επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και μπλε γραβάτα.

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης

Η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σία Κοσίωνη έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, επιλέγοντας ένα κομψό midi φόρεμα σε μπορντό απόχρωση, με one shoulder ώμο και κάποιες πορτοκαλί λεπτομέρειες. Τα neon πορτοκαλί πέδιλά της απογείωσαν το look, που συνοδεύτηκε από μακριά σκουλαρίκια και ένα άκρως καλοκαιρινό wet look.

Ο πρώην δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης επέλεξε ένα κοστούμι σε μπλε απόχρωση, με λευκό πουκάμισο, ενώ η κόκκινη γραβάτα του με τις σιελ ρίγες ήταν η λεπτομέρεια που ταίριαζε απόλυτα με την εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη.

Γωγώ Μπρέμπου – Χρήστος Χωμενίδης

Η Γωγώ Μπρέμπου και ο Χρήστος Χωμενίδης ήταν επίσης καλεσμένοι στη δεξίωση της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η ηθοποιός επέλεξε ένα midi μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα, ενώ το look της έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακό με τα μαύρα πέδιλα που επέλεξε με κόκκινα λουλούδια.

Ο Χρήστος Χωμενίδης επέλεξε ίδιες αποχρώσεις με της συντρόφου του, δηλαδή κοστούμι σε μαύρο χρώμα με λευκό πουκάμισο και μπορντό γραβάτα που ταίριαζε με τις κόκκινες λεπτομέρειες στα πέδιλα της ηθοποιού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό