22.4 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Κωνσταντινούπολη: Νέα τροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης του Έλληνα – «Είμαι 100% σίγουρος, τον είδα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η υπόθεση της εξαφάνισης του 78χρονου Έλληνα οικοδόμου στην Κωνσταντινούπολη παίρνει νέα τροπή, καθώς εμφανίζονται μάρτυρες που ισχυρίζονται πως τον είδαν πρόσφατα. Η πιο αξιοσημείωτη μαρτυρία έρχεται από έναν Τούρκο οδηγό ταξί, ο οποίος υποστηρίζει ότι εντόπισε τον ηλικιωμένο άνδρα χθες (11/09) σε ένα πάρκο της πόλης.

«Είμαι 100% σίγουρος ότι τον είδα. Τον ρώτησα εάν χρειάζεται βοήθεια ή αν θέλει να φάει κάτι, αλλά δεν μιλούσε τη γλώσσα και δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Φαινόταν εξουθενωμένος και σαν να είχε αναπνευστικό πρόβλημα. Σε αυτό το μέρος υπάρχουν πολλοί άστεγοι, προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί μου αλλά δεν καταλάβαινα. Ήταν εξαντλημένος, φορούσε ένα καπέλο, τα ρούχα του ήταν λερωμένα, είχαν μεγαλώσει τα γένια του, έμοιαζε σαν να περιπλανιόταν πολλές ημέρες», αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας για τον ηλικιωμένο αγνοούμενο.

«Είδα αυτόν τον άνδρα πριν από πέντε ημέρες. Είχε έρθει εδώ για φαγητό. Ήταν τέσσερις άνδρες, έφαγαν και μετά έφυγαν. Μετά δεν ξέρω, ίσως να χάθηκε, ίσως… εδώ είναι κάπως επικίνδυνα. Ήρθε η αστυνομία για να ερευνήσει. Μας έκαναν ερωτήσεις και έλεγξαν την κάμερα του εστιατορίου» είπε ένας υπάλληλος εστιατορίου στο οποίο είχε γευματίσει ο 78χρονος με την παρέα του το βράδυ που εξαφανίστηκε. «Τον είδα στην πλατεία Ταξίμ χθες το βράδυ στις πέντε με έξι το πρωί» είπε επίσης μια γυναίκα στην κάμερα του MEGA.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηλικιωμένος είχε ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη στα πλαίσια μιας εκδρομής συνταξιούχων, καθώς, όπως λέει η οικογένειά του, ήταν μεγάλος λάτρης της πόλης και της ιστορίας της. Τα  ίχνη του ηλικιωμένου χάθηκαν λίγες ώρες αφότου προσγειώθηκαν στην Τουρκία την περασμένη Πέμπτη και πήγαν μια βόλτα στη πλατεία Ταξίμ. 

Τόσο οι τουρκικές Αρχές όσο και το προξενείο ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους της εκδρομής και αμέσως ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του, χωρίς να υπάρχει αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής

Ερωτηματικά προκαλεί το πώς εξαφανίστηκε από την πολυσύχναστη πλατεία Ταξίμ, όπου, εκτός από πλήθος αστυνομικών, υπάρχουν και πολλές κάμερες ασφαλείας.

Η οικογένεια του 77χρονου, ονόματι Δημήτρης Παπαδημητρίου, αγωνιά, ενώ μέλη της έχουν ήδη φτάσει στην Κωνσταντινούπολη και κρατώντας φωτογραφίες του 77χρονου συνεχίζουν να ρωτούν για εκείνον. Για την εξαφάνιση έχει ενημερωθεί και το ελληνικό προξενείο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό