25.2 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τηλεοπτική πρόταση που δέχθηκε και η περιπέτεια υγείας του νεογέννητου μωρού

Ειδήσεις Ελλάδα

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τα επαγγελματικά της. «Κάτι είχα συζητήσει όταν ήμουν έγκυος. Είχα δεχθεί ένα τηλεφώνημα για κάτι που μου άρεσε πολύ, όχι ζωντανή εκπομπή, μαγνητοσκοπημένη. Τώρα βγαίνει στον αέρα με άλλη παρουσιάστρια. Την είχα κάνει ξανά στο παρελθόν. Τα γυρίσματα όμως ξεκινούσαν μέσα στον Αύγουστο και εγώ θα θήλαζα… θα ήμουν πολύ μωρομάνα. Στην τηλεόραση βλέπω ελάχιστα πράγματα για 5-10 λεπτά, γιατί με παίρνει ο ύπνος». 

Όπως παραδέχθηκε προσπαθεί να βάλει τα παιδιά σε πρόγραμμα. «Με τον ύπνο ακολουθώ μια δική μου σπαρτιατική μέθοδο. Είμαι λίγο αυστηρή στον ύπνο. Προσπαθώ να το βάλω σε πρόγραμμα και το δεύτερο παιδί» εξήγησε ενώ μίλησε και για μια δύσκολη στιγμή. «Είχε συμβεί κάτι… είχαμε αρρωστήσει με το μωράκι και χρειάστηκε να νοσηλευτούμε. Όλα καλά, δόξα τω Θεώ. Ήταν πολύ μωρό, ήταν 40 ημερών, και όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ επώδυνο να βρίσκεσαι με ένα τόσο μωρό στο νοσοκομείο.

«Τρίτο παιδί δεν ξέρω αν θα κάνω, δεν το αποκλείω. Η βάπτιση μάλλον θα γίνει του χρόνου, μόλις χάσω όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης… είναι ένας στόχος. Το όνομα που θα πάρει είναι Βασίλης, αλλά τον λέμε Μπίλι γιατί θα γυρνάνε όλοι στο σπίτι»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό