22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντίνα: «Έχω χάσει αρκετά λεφτά, τα οποία τα χρειαζόμουν»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κωνσταντίνα σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περιουσία που έκανε αυτά τα χρόνια.

Καταφέρατε να αποκτήσετε μια αξιόλογη περιουσία, που να σας δίνει τη δυνατότητα να μην δουλεύετε, μιας που ζήσατε στις χρυσές εποχές της δισκογραφίας;

Μέχρι σε ένα σημείο τα είχα καταφέρει, πάρα πολύ καλά. Απλά η Κύπρος ήρθε ακόμη μια φορά να μου δώσει μία και να μου πει κάτσε στην άκρη. Η πρώτη ήταν με τον πόλεμο και με τα Κατεχόμενα που πήραν τα μέρη και πάνω από όλα τους ανθρώπους μας. Έχω αγνοούμενο τον πατέρα μου και αυτό είναι ένα τεράστιο πλήγμα. Η δεύτερη με το «κούρεμα» των καταθέσεων στην Κύπρο το 2013. Εμπιστευτήκαμε κάτι που δεν έπρεπε.

Χάσατε πολλά λεφτά τότε;

Έχω χάσει αρκετά λεφτά ναι, τα οποία τα χρειαζόμουν.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρετε πίσω κάποια από αυτά;

Ευελπιστώ ότι μπορεί να γίνει κάτι. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά το παλεύουμε με διάφορους τρόπους. Ήταν άδικο αυτό που έγινε και δεν ξέραμε ότι είχαμε βάλει τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα.

Ήταν σοκ φαντάζομαι το να χάνει κανείς τους κόπους μιας ζωής…

Έγινα πιο δυνατή μέσα από αυτό. Μην ξεχνάμε πως ακούσαμε ότι πολύς κόσμος αυτοκτόνησε, ενώ αρκετοί που είχαν κάποιο δάνειο στην ίδια τράπεζα, συνέχισαν να το πληρώνουν. Είναι μια ανοιχτή πληγή όλο αυτό, είπε η Κωνσταντίνα στο Λοιπόν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό