14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κυριακή του Πάσχα με καλοκαιρινή ζέστη- Στα ύψη ο υδράργυρος

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε υψηλά επίπεδα για την εποχή θα κινηθεί και σήμερα Κυριακή του Πάσχα η θερμοκρασία στην Πάτρα. Συγκεκριμένα προβλέπεται να ψήσουμε τον οβελία με θερμοκρασία που τις μεσημβρινές ώρες θα ξεπεράσει τους 32 βαθμούς, με αραιή συννεφιά και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Ενώ αισθητή θα είναι και η αφρικανική σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 3 μποφόρ και η υγρασία θα “αγγίξει” το 73%. 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το Πάσχα αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες.

Η ορατότητα στις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές θα είναι κατά τόπους περιορισμένη έως το πρωί. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στη Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 16 έως 28, στη Θεσσαλία στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο από 15 έως 34, στη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο από 16 έως 32.

Επίσης, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 29, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 16 έως 30, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 15 έως 33. Στην Κρήτη, σύμφωνα με την πρόγνωση για τον καιρό του Πάσχα 2021, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ από το μεσημέρι όμως θα γίνουν βορειοδυτικοί ίδιας έντασης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό