27.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Κυριακή γεμάτη κέφι και ενθουσιασμό για 4 ζώδια

Ειδήσεις Ελλάδα

Για μία ακόμα ημέρα οι σχέσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο, αφού η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού και η διάθεση όλων είναι να βρούμε αυτό το κοινό σημείο αναφοράς που θα μας φέρει πιο κοντά στους αγαπημένους μας ανθρώπους! Η μέρα έχει ευχάριστο ρυθμό, ενδιαφέρουσες επικοινωνίες και η διάθεση είναι πρόσχαρη, εξωστρεφής και επικοινωνιακή.

4 ζώδια όμως απολαμβάνουν αυτή την Κυριακή με ιδιαίτερο κέφι, ενθουσιασμό και ευχάριστες εξελίξεις αυτοί είναι οι Κριοί – Ζυγοί και οι Λέοντες – Υδροχόοι

Δες αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου:

Κριός – Συγκαταβατικότητα στις σχέσεις

Συμβιβαστικές λύσεις προσφέρει αυτή η Κυριακή για τον τομέα των σχέσεων όπου μπορείς να δείξεις περισσότερο πνεύμα συγκαταβατικότητας και να κάνεις τις συζητήσεις εκείνες που θα φέρουν «λύτρωση» από κάποια προβλήματα που είχαν προκληθεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σε σένα και στους ανθρώπους που αγαπάς. Για σήμερα λοιπόν αγαπητέ μου Κριέ, μπορείς να απολαύσεις μία συντροφική ημέρα, που θα καλυφθούν πολλά κενά, ίσως γιατί εσύ ο ίδιος είσαι σε πιο ήρεμη φάση να δεχθείς και να ακούσεις κάποια πράγματα

Ταύρος – Αναγκαστικές πρωτοβουλίες

Φίλε μου Ταύρε, η ανάγκη σου για χαλάρωση συνεχίζει και αυτή την ημέρα να σε παρακινεί να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε αποφορτίζουν και σε βοηθούν να ξεκουραστείς και να διώξεις μακριά το στρες. Για σήμερα Κυριακή, φαίνεται όμως ότι κάνεις και κάποιες τελικές αξιολογήσεις, μετρώντας τα θετικά και τα αρνητικά κάποιων καταστάσεων στα αισθηματικά και στα οικονομικά σου και παίρνεις κάποιες τελικές αποφάσεις! Διανύεις μία περίοδο έντονων και δυναμικών εξελίξεων, όμως το σύμπαν σου δίνει το μήνυμα ότι έχει έρθει η ώρα να πάρεις και κάποιες πρωτοβουλίες.

Δίδυμοι – Ενδιαφέρουσες συναντήσεις

Τελευταία ημέρα με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται στο ζώδιο σου και αυτή η Κυριακή είναι γεμάτη από εκπλήξεις, αναμελιά και … ανανέωση! Η μέρα προσφέρεται για ενδιαφέρουσες συναντήσεις, για όμορφες μετακινήσεις ενώ και στα αισθηματικά καταφέρνεις και χαμογελάς μετά από κάποια λόγια που θα κάνεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Η Σελήνη από το Ζυγό, «σιγοντάρει» αυτή την ημέρα την ερωτική σου εύνοια, ενώ παράλληλα φαίνεται ότι ικανοποιείς το έπακρο την ανάγκη σου για ψυχαγωγία και ενασχόληση με ότι απολαμβάνεις.

Καρκίνος – Αναγνωρίζεις τα πραγματικά σου συναισθήματα

Μέρα τελικού απολογισμού κάποιων καταστάσεων είναι αυτή η Κυριακή για σένα αγαπητέ μου Καρκίνε. Ο Ερμής και η Αφροδίτη ολοκληρώνουν την πορεία τους στο ζώδιο του Καρκίνου, αρχίζεις και συνειδητοποιείς καλύτερα τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς και αναγνωρίζεις καλύτερα πλέον τα συναισθήματα σου! Είσαι ένα βήμα πριν από την έναρξη των γενεθλίων σου και συγκεντρώνεις δυνάμεις για να κάνεις το μεγάλο άλμα και τη μεγάλη αλλαγή, προκειμένου να γυρίσεις μία νέα σελίδα στη ζωή σου! Τα άτομα της οικογένειας αποτελούν σήμερα την κινητήριο δύναμη σου για να νιώσεις αναζωογονημένος και να πάρεις μπροστά για νέα πράγματα στη ζωή σου!

Λέων – Τα συνδυάζεις όλα

Ευχάριστη και ψυχαγωγική είναι αυτή η Κυριακή φίλε μου Λέοντα. Οι δραστηριότητες της ημέρες διεγείρουν μέσα σου όμως και την επιθυμία για νέα σχέδια, ενώ το επικοινωνιακό σου χάρισμα και η εξωστρέφειά σου σε στρέφουν αυτή την ημέρα στην αναζήτηση νέων φίλων, ή και νέων τρόπων για να περάσεις καλά! Σε αυτή τη χρονική περίοδο νιώθεις αρκετά δυνατός για να μπορείς να τα συνδυάσεις όλα , δηλαδή την κοινωνική – αισθηματική ζωή, το προβάδισμα των επαγγελματικών και τα σχέδια για το καλοκαίρι που ανοίγεται μπροστά σου! Παρέμεινε αυτή τη μέρα ανοιχτός λοιπόν, σε νέες όμορφες προοπτικές

Παρθένος – Αναγνωρίζεις τι είναι πολύτιμο για σένα

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Κυριακή ο Ερμής (κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου) και η Αφροδίτη, ολοκληρώνουν την πορεία τους στο ζώδιο των Διδύμων και πλέον βλέπεις πιο ξεκάθαρα τα ζητήματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, τις προοπτικές και το μέλλον σου! Σήμερα λοιπόν αντιλαμβάνεσαι καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι έχει αξία, τι είναι σημαντικό και απαραίτητο στη ζωή σου και διακρίνεις ότι κάποιοι άνθρωποι αποτελούν για σένα σταθερή αξία και η συμπαράστασή τους στάθηκε πολύτιμη σε στιγμές που το είχες πραγματικά ανάγκη! Παράλληλα ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου σε ωθεί αυτό τον καιρό να προχωρήσεις μπροστά, οργανώνοντας μετακινήσεις, ταξίδια και νέα σχέδια!

Ζυγός – Μην ξύνεις παλιές πληγές

Φίλε μου Ζυγέ, για μία ακόμα ημέρα φιλοξενείς τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο και μπορώ να πω ότι για σήμερα Κυριακή το απολαμβάνεις, το διασκεδάζεις και νιώθεις ότι ανανεώνεσαι βρίσκοντας την αρμονία και πάλι στη ζωή σου! Ο Ερμής και η Αφροδίτη ολοκληρώνουν την πορεία τους σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων και είναι αρκετά ενισχυμένη η αισιοδοξία σου αλλά και η επιθυμία σου να δραπετεύσεις και να ζήσεις νέες εμπειρίες – νέες περιπέτειες, αυτό ακριβώς και θα κάνεις. Το μόνο που χρειάζεται να συγκρατήσεις, είναι το να ξύνεις παλιές πληγές.

Σκορπιός – Μέρα αποκαλυπτική

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα σου δίνονται σημαντικές απαντήσεις για θέματα που πραγματικά σε «καίνε» αυτό το διάστημα και η μέρα σου μπορώ να πω πως έχει αποκαλυπτικό χαρακτήρα! Συνειδητοποιείς όμως καλύτερα μέσα σου, τι είναι αυτό που έφταιξε, τι είναι αυτό που δεν μπορείς εύκολα να αφήσεις πίσω και λαμβάνεις κάποιες αποφάσεις για την πορεία σου! Η εξέλιξη μίας σχέσης ή συνεργασίας σου έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό αυτό το διάστημα, ίσως γιατί αναγνωρίζεις ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς κάποια πρόσωπα! Σήμερα λοιπόν θα καταλάβεις και ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που νιώθεις έτσι.

Τοξότης – Δραπετεύεις από τη ρουτίνα

Σήμερα είσαι πολύ πιο ανοιχτός σε νέες προτάσεις, νέες γνωριμίες αλλά και σε οτιδήποτε θα σε βοηθήσει να δραπετεύσεις από τη ρουτίνα σου! Θα σου πρότεινα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται, γιατί η εβδομάδα που θα ακολουθήσει είναι κάπως «ζόρικη»! Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξεις – αλλά και να αποφύγεις – είναι τα μπερδέματα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 19-21 Δεκεμβρίου που ήδη από σήμερα είσαι αρκετά πιο επιρρεπής σε λάθη και συναισθηματικές συγχύσεις. Κατά τ’ άλλα η μέρα σου είναι πλήρης από διασκέδαση, συναντήσεις με φίλους και … δικτύωση!

Αιγόκερως – Ακολουθείς τους τύπους

Είσαι από τους ανθρώπους που ακολουθείς πάντα το «πρέπει» και δίνεις μεγάλη έμφαση στην κοινωνική σου εικόνα. Δεν θέλεις κάποιος να σε κακοχαρακτηρίσει και αυτή την ημέρα λοιπόν σκύβεις κατά κάποιο τρόπο το κεφάλι και ακολουθείς αυτό που πρέπει να γίνει, γιατί δεν θέλεις να δώσεις στόχο ή δικαίωμα σε κάποιον. Η Κυριακή σου λοιπόν είναι μία ημέρα που ακολουθείς την τυπικότητα, είτε πας σε κοινωνικές συνεστιάσεις, είτε αφιερώνεις χρόνο στην οικογένεια (ενώ κατά βάθος ήθελες να κάνεις κάτι διαφορετικό)! Το μόνο που θα σου πρότεινα είναι να αποφύγεις τα ψεματάκια γιατί θα έχεις τη ροπή να λες πολλά, προκειμένου να δικαιολογήσεις καταστάσεις!

Υδροχόος – Ασυγκράτητες διαθέσεις

Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σε συγκρατήσει σήμερα φίλε μου Υδροχόε … Διανύεις μία ημέρα που είσαι εξαιρετικά αισιόδοξος, έχεις την επιθυμία να ακολουθήσει δραστηριότητες που σε κάνουν να ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα, ενώ και στα αισθηματικά σε διακρίνει την τόλμη και ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου ή και να κάνεις μεγάλες δηλώσεις. Ζήσε και απόλαυσε τη στιγμή, θα σου πρότεινα όμως να είσαι πιο εγκρατής αυτή την ημέρα στις σπατάλες, γιατί η εβδομάδα που ξημερώνει, θα φέρει ανασφάλεια για τα οικονομικά!

Ιχθύς – Μην κάνεις σενάρια φαντασίας

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα είσαι αρκετά ευάλωτος συναισθηματικά και φουντώνουν κατά κάποιο τρόπο οι ανασφάλειές σου, δεδομένου ότι διακρίνεις ένα περίεργο, ύποπτο κλίμα στις σχέσεις σου! Προσπάθησε όμως να μην παρασύρεσαι από τη φαντασία σου που πάντα καλπάζει, αλλά αυτές τις μέρες είναι ακόμα πιο οξυμένη. Κάποια πράγματα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρα μέσα σου και ίσως άθελά σου εσύ ο ίδιος να μπλέκεσαι σε αυταπάτες! Η μέρα είναι κατάλληλη για να πεις αυτά που αισθάνεσαι σε ένα πρόσωπο που σε ξέρει καλά και η συμβουλή του μπορεί να σταθεί πολύτιμη!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό