21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας συνεχάρησαν τον Βασίλη Σπανούλη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από την ενεργό δράση ήταν αναμφισβήτητα το μεγάλο γεγονός της ημέρας.

Εκτός από τον αθλητικό και ο πολιτικός κόσμος έσπευσε ν΄ αποχαιρετήσει τον πολύ μεγάλο μπασκετμπολίστα και να τον συγχαρεί για τα επιτεύγματά του.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον αρχηγό του Ολυμπιακού για την τεράστια καριέρα του: «Ως φίλος του μπάσκετ, υποκλίνομαι σε έναν σπουδαίο πρωταθλητή. Συγχαρητήρια Βασίλη Σπανούλη για τη θρυλική σου καριέρα.»

Ανάλογη θέση πήρε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ως οπαδός του Παναθηναϊκού: «Σε ευχαριστούμε για τις σπουδαίες στιγμές που μας χάρισες. Για ό,τι έκανες με τα χρώματα της εθνικής μας ομάδας. Αλλά ακόμα και για εκείνες τις στιγμές που εμείς οι Παναθηναϊκοί σε βλέπαμε να σουτάρεις στην μπασκέτα με κομμένη την ανάσα.»

Ανάλογο ήταν και το μήνυμα του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη: «Δεν υπάρχουν “αντίο” για τους τεράστιους αθλητές, όταν αποφασίζουν να σταματήσουν την ενεργό δράση. Υπάρχουν μόνο “ευχαριστούμε για όσα προσέφερες, για τους δρόμους που συνέχισες και τους νέους που χάραξες. Ευχαριστούμε Βασίλη Σπανούλη για τις αμέτρητες στιγμές που μας χάρισες.»

Στην κληρονομιά του Βασίλη Σπανούλη, στάθηκε σε μήνυμά του στο Twitter o γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

«Οι αθλητικές καριέρες δεν έχουν πάντα happy end. Η καριέρα του Βασίλη Σπανούλη όμως έχει πολλές στιγμές που μας ξεσήκωσε και ενέπνευσε παιδιά να αγαπήσουν την πορτοκαλί μπάλα, έχοντας την αφίσα του στο παιδικό δωμάτιο.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά του.

Ευχαριστούμε Βασίλη!», έγραψε ο γγΑ.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό