24 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Κυρανάκης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Καραμανλής και Σαμαράς, δύο πρόσωπα που μπορούν να ενώσουν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να είναι κάποιος ο οποίος να μπορεί να ενώσει και να συνθέσει, όχι μόνο εντός της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και σε εθνικό επίπεδο, εξέφρασε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στο ACTION24.

Ο υφυπουργός, κατά την παρουσία του στην εκπομπή «Επόμενη Μέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας κάποιον που μπορεί πραγματικά να ενώσει και να συνθέσει. Είμαι σίγουρος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρει το κατάλληλο πρόσωπο, που θα ενώσει τη χώρα».

Ο κ. Κυρανάκης, συνεχίζοντας, υπογράμμισε ότι «η παράταξη διαθέτει πρόσωπα τα οποία έχουν κατά καιρούς, και όποτε έχουν κυβερνήσει, θα έλεγα εγώ, την παρακαταθήκη, έχουν αποδείξει δηλαδή στην πράξη ότι μπόρεσαν να εξυπηρετήσουν εθνικούς σκοπούς, πολύ καλύτερα από κομματικούς».

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου πως αυτοί που έχουν κυβερνήσει είναι ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς, ο Κυριάκος Κυρανάκης απάντησε ότι «έχει και στελέχη, έχει και ανθρώπους οι οποίοι έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά….Θεωρώ ότι και οι δύο είναι άνθρωποι που μπορούν να ενώσουν και να συνθέσουν».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό