31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

«Κυνήγι» για τους κουκουλοφόρους με τα «πολεμοφόδια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Άρση τηλεφωνικών επικοινωνιών, μαρτυρικές καταθέσεις και περιγραφές που έδωσαν προσαχθέντες έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη: Τα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών ξεκινούν το κυνήγι για τους κουκουλοφόρους – καθοδηγητές των επεισοδίων που μοίρασαν το φονικά «πολεμοφόδια» στον στρατό των χούλιγκανς – μεταξύ των οποίων και στον 18χρονο που χτύπησε με ναυτική φωτοβολίδα τον 31χρονο αστυνομικό.

Ο δράστης, που έχει ομολογήσει ήδη την πράξη του, σύμφωνα με τις πληροφορίες του flash.gr, αμέσως μετά τη σύλληψή του το βράδυ του Σαββάτου (9/12), έδωσε μία πρώτη εικόνα για τον άνθρωπο με το full face που -όπως υποστήριξε- του έδωσε τη ναυτική φωτοβολίδα και μάλιστα του εξήγησε πως να τραβήξει το κορδόνι της ώστε να χτυπήσει στο «στόχο» της.

Σύλληψη «κομβικής σημασίας»

Η σύλληψή του 18χρονου θεωρείται από τα στελέχη της ΓΑΔΑ κομβικής σημασίας για την εξέλιξη των ερευνών καθώς πλέον οι αρχές ρίχνουν το βάρος τους στον εντοπισμό των καθοδηγητών των επεισοδίων που είχαν μαζί τους τις φωτοβολίδες αλλά και τις βόμβες μολότοφ.

Τα ίδια πρόσωπα, όπως πιστεύεται, ήταν εκείνα που έδωσαν νωρίτερα το σύνθημα για την επίθεση προς τους αστυνομικούς κάτι που ο ίδιος ο νεαρός δράσης είπε από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του.

Ο 18χρονος, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας (11/12) θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πειραιά, στην πρώτη του περιγραφή για την επίθεση, υποστήριξε πως εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα η οποία αφού χτύπησε στο έδαφος «καρφώθηκε» στη συνέχεια στον μηρό του 31χρονου αστυνομικού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό