18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Κηφισίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται σήμερα στη Λεωφόρο Κηφισού λόγω εργασιών αντικατάστασης πινακίδων πληροφοριακών μηνυμάτων του συστήματος διαχείρισης κυκλοφορίας Ν. Αττικής.

Το Σάββατο 5-2-2022, θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα παρακάτω οδικά τμήματα της Λ. Κηφισού, ως εξής:

    Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στις -2- αριστερές λωρίδες αυτής, στο τμήμα της από το ύψος της οδού Περισσού (χ/θ 10,600) έως το ύψος της εισόδου από Λ. Δημοκρατίας (χ/θ 9,900), ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, περιοχής Δήμου Αθηναίων, κατά τις ώρες 12.00΄ έως 16.00΄.

    Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στη λωρίδα του κλάδου εξόδου προς την Ιερά Οδό και στις -2- δεξιές λωρίδες αυτής, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Αιγάλεω, κατά τις ώρες 07.30΄ έως 11.30΄.Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας, ενώ όταν πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση των πινακίδων, θα γίνει πλήρης και ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο.Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google Newsκαι μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό