18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κυβέρνηση σε βέρτιγκο, μόνο επιτίθεται στους πολιτικούς αντιπάλους της

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην εκπρόσωπο της κυβέρνησης, Αριστοτελία Πελώνη, που σχολίασε την ομιλία Τσίπρα στη Βουλή για το Ελληνικό, απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

Της καταλόγισε ότι «δεν βρήκε μισή λέξη να πει για τους γιατρούς που δεν έχει προσλάβει εδώ και έναν χρόνο, φέρνοντας το ΕΣΥ και τους υγειονομικούς στη σημερινή δραματική κατάσταση.

Δεν βρήκε μισή κουβέντα για τις ιδιωτικές κλινικές που αφήνει εκτός μάχης για χάρη των κλινικαρχών, ενώ εκατοντάδες συμπολίτες μας παραμένουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ περιμένοντας ένα κρεβάτι στην αναμονή.

Δεν βρήκε μισή κουβέντα για την καταλήστευση του Δημοσίου και των μικρομετόχων από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας Πειραιώς.

Δεν βρήκε μισή κουβέντα για το απίστευτο σκάνδαλο παραχώρησης των προσωπικών δεδομένων 1,5 εκατ. πολιτών στην Cisco για να τα εκμεταλλεύεται όπως θέλει».

Ο κ. Ηλιόπουλος έκανε λογο για «μια κυβέρνηση σε βέρτιγκο, που μόνο επιτίθεται τους πολιτικούς της αντιπάλους, έχοντας χάσει όχι μόνο τη μπάλα αλλά και την επαφή με την κοινωνία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό