18.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κρούση της Κόνιασπορ για τον Γκάρι Ροντρίγκες

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗΣ
02.02.2023 | 12:54

Ο Γκάρι Ροντρίγκες πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός – ΟΦΗ
INTIME

Η Κόνιασπορ έκανε κρούση για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό. Εν αναμονή της απόφασης του ποδοσφαιριστή από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Το πάρε – δώσε ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Κόνιασπορ συνεχίζεται, αφού τις τελευταίες ημέρες έχει ανοίξει ένας δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον Κοσοβάρο εξτρέμ, Ζούμερ Μπουτούτσι, οι Τούρκοι με τη σειρά τους έκαναν δικό τους ως το καλοκαίρι τον Ανδρέα Μπουχαλάκη και υπάρχει νέο deal στα σκαριά.

Αυτό αφορά τον Γκάρι Ροντρίγκες, με την ομάδα από το Ικόνιο να κάνει κρούση στον Ολυμπιακό για τον εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, αλλά ακόμα ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει αν θέλει να αποχωρήσει από τον Πειραιά και να επιστρέψει στην γειτονική Τουρκία.

Ο Ολυμπιακός δεν θα ήταν αρνητικός, εφόσον η πρόταση θα ήταν ικανοποιητική και αν ο ίδιος ο Ροντρίγκες πει το “ναι”. Θυμίζουμε ότι στην Τουρκία γίνονται μεταγραφές μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί 23 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό τρία γκολ και μια ασίστ. Συνολικά με τα ερυθρόλευκα έχει αγωνιστεί 45 φορές. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Τουρκία σε Φερνάρ και Γαλατασαράι, ενώ στη χώρας μας είχε αγωνιστεί και με τον ΠΑΟΚ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό