16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κρούση σε Κάλινιτς ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Την «πόρτα» του Νίκολα Κάλινιτς φέρεται να «χτύπησε» ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Σέρβος διεθνής φόργουορντ δεν φαίνεται πως θα παραμείνει στην Βαλένθια κι αναζητά ήδη τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του, όντας ένας από τους πιο περιζήτητους free agent στη συγκεκριμένη θέση την τρέχουσα περίοδο στην Ευρώπη.

Με βάση ισπανικά δημοσιεύματα στο… κόλπο της απόκτησης του έμπειρου φόργουορντ έχει μπει και ο Παναθηναϊκός, που αναζητεί το βασικό ττου «τεσσάρι» και μάλιστα οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση στο οικονομικό αρκεί να βρουν τον παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη συγκεκριμένη θέση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα encestando.es, οι «πράσινοι» παρακολουθούν την περίπτωσή του, η οποία έχει άμεση σχέση με το μέλλον του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ανανεώσει τον Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά ο διεθνής φόργουορντ κοιτάζει προς το ΝΒΑ και έτσι όσο δεν υπάρχει deal ανάμεσα στις δύο πλευρές, η περίπτωση του Κάλινιτς βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως η Παρτιζάν παρακολουθεί την περίπτωση του Κάλινιτς, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να φέρεται πως έχει μιλήσει με τον παίκτη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό