22.4 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο καλύτερος σύλλογος στην ιστορία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ακόμα και στα 39 του. Ο θρυλικός Πορτογάλος επιθετικός που θεωρείται από πολλούς ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, «έσπασε» ένα ακόμη μοναδικό ρεκόρ. Στην αναμέτρηση της εθνικής του με την Κροατία, σκόραρε και έφτασε τα 900 γκολ στην καριέρα του, δείγμα της μοναδικής κλάσης του.

Εδώ και λίγες μέρες, ο Κριστιάνο έχει φτιάξει το δικό του κανάλι στο Youtube, το οποίο έχει… εκτοξευτεί, με τον κόσμο να βλέπει διαρκώς τα πολύ ιδιαίτερα βίντεο του Πορτογάλου. Ο ίδιος στο πιο πρόσφατο που ανέβασε στο προφίλ του, μίλησε για τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον οποία έχει πετύχει και τα περισσότερα γκολ της καριέρας του.

Ο ίδιος, τόνισε πως η Ρεάλ είναι ο καλύτερος σύλλογος στην ιστορία, δείγμα του πόσο πολύ την αγαπάει και πως δεν ξεχνά τις υπέροχος στιγμές που έζησε στη Μαδρίτη. 

Διαβάστε όσα είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο 

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο καλύτερος σύλλογος στην ιστορία! Ήμουν τόσο, τόσο ευτυχισμένος εκεί. Ο κόσμος λέει ότι η Ρεάλ είναι τυχερή στις βραδιές του Champions League, αλλά… όχι, δεν είναι τυχερή. Πιστέψτε με. Είναι απλά ο καλύτερος σύλλογος στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Στο Μπερναμπέου υπάρχει διαφορετική αύρα και στα τελευταία λεπτά δεν νιώθεις καν την πίεση. Έγινα ο καλύτερος σκόρερ όλων των εποχών στον σύλλογο, κατακτήσαμε τέσσερα Champions League στη Μαδρίτη… ήταν απλά μια ευχαρίστηση».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό