12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έξαλλος με το transfermarkt!

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν άρεσε καθόλου στον Κριστιάνο Ρονάλντο η τιμή που του έβαλε το transfermarkt και το μπλόκαρε όπως αποκάλυψε ο διευθυντής της ιστοσελίδας!

Είναι γνωστό πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να είναι πρώτος σε όλα. Οι αριθμοί γι’ αυτόν έχουν τεράστια σημασία, κάτι που δεν έκρυψε ποτέ. Είναι ανταγωνιστικός στην κάθε λεπτομέρεια και όταν κάτι δεν του… βγαίνει, τότε δεν αντιδρά και με τον πιο ήρεμο τρόπο.

Το transfermarkt, είναι μια πασίγνωστη ιστοσελίδα στατιστικών παικτών και ομάδων. Στη βάση δεδομένων της, έχει και κάποιες ενδεικτικές τιμές σε κάθε ποδοσφαιριστή. Κοστολογώντας σύμφωνα με τα δεδομένα της αγοράς τους παίκτες, δίχως αυτό να σημαίνει πως είναι ακριβή τα ποσά φυσικά.

Κάποια στιγμή, υπήρξε μια ανάρτηση στα social media του transfermarkt, στην οποία φιγούραρε η λίστα των 10 ακριβότερων παικτών άνω των 33ων ετών. Ο Κριστιάνο αντέδρασε με το που την είδε!

Έστειλε μήνυμα για να ζητήσει εξηγήσεις, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του transfermarkt. Παρότι ήταν μακράν ο ακριβότερος στη συγκεκριμένη λίστα, του φάνηκε χαμηλή η κοστολόγησή του (34 εκ. ευρώ).

Αφού του απάντησαν ακριβώς αυτό οι άνθρωποι της ιστοσελίδας, ο CR7 έστειλε κάποια εικονίδια με γέλιο και στη συνέχεια… τους μπλόκαρε! Δείχνοντας την ενόχλησή του για το γεγονός.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό