24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Κριστίνα Αγκιλέρα για τις φήμες ότι πήρε Ozempic: «Δεν μου καίγεται καρφί για τις απόψεις των άλλων»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ενθουσιασμένοι είναι οι θαυμαστές της Κριστίνα Αγκιλέρα από την ημέρα που με φωτογραφίες και stories στο ίνσταγκραμ αποκάλυψε τον καινούριο της εαυτό – καθώς έχασε 18 κιλά – και πολλοί είναι αυτοί που σχολίασαν την μεγάλη αυτή αλλαγή με κομπλιμέντα. Οι φήμες όμως που θέλουν η αλλαγή αυτή να έχει επέλθει μετά την χρήση Ozempic δεν έχουν σταματημό. Μάλιστα κάποιος follower σχολίασε σε μια φωτογραφία της: «Διάολε, φαίνεται καταπληκτική! Μακάρι να μπορούσα να πάρω κι εγώ Ozempic, αλλά φοβάμαι τις παρενέργειες».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της και ακούγοντας όλα αυτά που λέγονται για εκείνη η διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε: «Έχω τέτοια ωριμότητα τώρα που δεν δίνω δίνω δεκάρα για την γνώμη σας. Δεν με επηρεάζουν όσα ακούγονται και γράφονται. Δεν είναι δική μου δουλειά…».

Η 43χρονη ποπ σταρ αναφέρθηκε και στην αρχή της καριέρας της και σχολίασε ότι ο κόσμος πάντα ασχολούνταν με την σιλουέτα της: «Όταν είσαι έφηβη, έχεις πολύ διαφορετικό σώμα απ’ ότι όταν είσαι 20 ετών. Όταν άρχισα κάποια στιγμή να παίρνω κιλά, αυτό για κάποιους δεν ήταν αποδεκτό. «Πάχυνε…» σχολίαζαν, ενώ οι άνθρωποι του χώρου μου έλεγαν: «Στον κόσμο άρεσε το σώμα σου όταν ήσουν μια skinny έφηβη».

Όπως εξομολογήθηκε για αρκετά χρόνια η αυτοπεποίθησή της εξαρτιόταν από το πόσο αδύνατη ήταν, κάτι που δεν θέλει να συμβεί στην 10χρονη κόρη της ή στον 16χρονο γιο της.

«Τα παιδιά σου πυροδοτούν πράγματα μέσα σου που δεν θέλεις να τους συμβούν και είναι σαν να ξαναζείς κάποιες καταστάσεις που πέρασες ο ίδιος» εξήγησε και τόνισε ότι θέλει να τα προστατεύσει από αυτό, αλλά ξέρει παράλληλα ότι πρέπει να πάρουν τα δικά τους μαθήματα.

Όσο για τις φήμες περί χρήσης Ozempic που παίρνουν ασθενείς που πάσχουν από διαβήτη; Αναμφισβήτητα έχει γίνει «μόδα» στους celebrities που θέλουν να χάσουν κιλά, όμως η ίδια δεν έχει παραδεχθεί, ούτε διαψεύσει κάτι δημόσια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό