28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Κρατάει τον Χατζισαφί η ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΕΚ και Χατζισαφί θα πορεύονται μαζί για ακόμη έναν χρόνο. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα μεταξύ τους, και τόσο η ΑΕΚ αλλά και ο ίδιος ο παίκτης είναι ευχαριστημένοι από την συνεργασία τους, με την «ένωση» να ενεργοποιεί τελικώς και την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό του για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Αλμέιδα φυσικά ήταν από τους πρώτους, που ήταν σύμφωνος με αυτή την εξέλιξη και η επιθυμία του Αργεντίνου ήταν να παραμείνει στον σύλλογο παρότι οι πιθανότητες για την φυγή του ή όχι ήταν μοιρασμένες. 

Ο 34χρονος, βρίσκεται ήδη τρία χρόνια στον «Δικέφαλο» μετά από την μεταγραφή του το καλοκαίρι του 2021, από την Σεπαχάν. Την περασμένη σεζόν ήταν εκ των κορυφαίων στην ομάδα και για πολλούς ο MVP, που οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του νταμπλ, προσφέροντας τα μέγιστα στον σύλλογο σε αυτή την εκπληκτική πορεία. 

Μετράει, 96 αγώνες με την φανέλα της «ένωσης» και είναι ο βασικός πυλώνας του Αλμέιδα στο αριστερό άκρο της άμυνάς του. Έχει καταφέρει να μοιράσει 9 ασίστ ενώ έχει σκοράρει και τρεις φορές.

Γενικότερα η ΑΕΚ ψάχνεται στην συγκεκριμένη θέση παρότι ο Χατζισαφί θα παραμείνει στον σύλλογο, θα προχωρήσει δεδομένα στην απόκτηση ενός ακόμη αριστερού μπακ που θα έχει βασικό ρόλο στην ομάδα και θα πλαισιώσει τους Πήλιο και Χατζισαφί με τον Ιρανό να υπολογίζεται και για αριστερό στόπερ σε πολλές περιπτώσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό