30 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Κρίσιμες ώρες για τη Μαρινέλλα – Το βράδυ εκπνέει το πρώτο καθοριστικό διάστημα – Τι λένε οι γιατροί

Ειδήσεις Ελλάδα

Η 86χρονη Μαρινέλλα παραμένει στην εντατική, έχει επαφή με το περιβάλλον και δεν έχει διασωληνωθεί.

Πέρασαν τα πρώτα δύο κρίσιμα 24ωρα. Οι επόμενες ώρες θεωρούνται καθοριστικές, ωστόσο τα μηνύματα, σύμφωνα με τους γιατρούς, αφήνουν μία αχτίδα αισιοδοξίας.

Η δύσκολη μάχη της Μαρινέλλας συνεχίζεται και μια ολόκληρη χώρα ευελπιστεί όχι μόνο να την δει να παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο αλλά να την απολαύσει και πάλι στη σκηνή εκεί όπου ξέρει να καθηλώνει και να κλέβει την παράσταση με τη φωνή της. Μια φωνή που ξεχώρισε, μεσουράνησε, άντεξε, θριάμβευσε.

Στο πλευρό της η κόρη της και τα εγγόνια της, αλλά και πολλοί καλλιτέχνες. Το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε κοντά της και ο Κώστας Χατζής με τον οποίο είχε μια συνεργασία σταθμό για την καριέρα και των δύο.

Στις δηλώσεις του στις κάμερες που βρέθηκαν έξω από το νοσοκομείο τόνισε: «Δεν μπόρεσα να μιλήσω μαζί της. Όλον αυτόν τον καιρό ήμουν αγχωμένος γιατί δεν ήξερα καθόλου σε τι κατάσταση βρίσκεται και σήμερα, που πήγα, έμαθα ότι είναι βελτιωμένη η κατάσταση. Περιμένουν δηλαδή γιατί ακόμα δεν έχει κλείσει τα τρία 24ωρα και δεν μπόρεσα να έχω επαφή μαζί της.

Μου είπαν όμως τι συμβαίνει ακριβώς και τώρα είναι σε μια πολύ καλή κατάσταση. Εκείνο που εύχομαι, όπως όλη η χώρα μας, είναι να πάει καλά και να αποκατασταθεί η υγεία της. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει», είπε ο Κώστας Χατζής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό