27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

«Κρίνεται» το πρωί η κούπα του Copa America μεταξύ Αργεντινής και Κολομβίας – Πού θα δείτε το ματς

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αργεντινή είναι έτοιμη να κάνει το «back-to-back» στις κατακτήσεις του Copa America, ενώ η Κολομβία και ο Χάμες Ροντρίγκες θέλει να σταματήσει την «παρέα» του Μέσι και να πάρουν εκείνοι την κούπα (15/07, 03:00, ΑΝΤ1, ANT1+). 

Αργεντινή: Θέλει και μπορεί να ξαναπάρει την κούπα

Η «αλμπισελέστε» πέρασε εύκολα από τον όμιλό της με 3/3 έχοντας ως αντιπάλους τον Καναδά, το Περού και την Χιλή. Στα προημιτελικά απέκλεισε στα πέναλτι το Εκουαδόρ με 2-1, ενώ στους «4» βρήκε πάλι τον Καναδά, όπου τον νίκησε με 2-0. Η Αργεντινή, είναι έτοιμη να κάνει το «back-to-back» σε κατακτήσεις, αφού διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. 

Κολομβία: Πάει να χαλάσει το… πάρτι και να γυρίσει στους τίτλους

Η χώρα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες, είχε μία πιο… τρελή πορεία, παρόλο που πέρασε αήττητη από τους ομίλους και απέκλεισε με ιστορική «πεντάρα» τον Παναμά, βρέθηκε στα ημιτελικά με την σκληρή Ουρουγουάη. Εκεί, η Κολομβία με… λάτιν τρόπο προκρίθηκε στον τελικό μετά από 18 χρόνια. 

Η Αργεντινή έχει κατακτήσει συνολικά 15 φορές το Copa America και θέλει να τις κάνει 16, ενώ η Κολομβία αρκετά λιγότερες, καθώς έχει μόνο μία (!) το 2001. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό