33.6 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Κρήτη: Θρίλερ με τον θάνατο νεαρού ναυαγοσώστη – Πέθανε έπειτα από θερμό επεισόδιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγο πεθάνει ο νεαρός ναυαγοσώστης είχε ξεσπάσει ένταση ανάμεσα σε δύο αλλοδαπούς με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως σημειώθηκε και ξυλοδαρμός

Νεκρός βρέθηκε ένας νεαρός ναυαγοσώστης στις Καλύβες Αποκορώνου, ένα χωριό στην Κρήτη, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως πριν από τον θάνατό του είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ αλλοδαπών.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η ένταση δεν έχουν διευκρινιστεί, ωστόσο σύμφωνα με το cretalive.gr αναφέρουν ότι «έπεσε» και ξύλο. Ο νεαρός ναυαγοσώστης πρόλαβε να απομακρυνθεί, λίγο μετά όμως κατέρρευσε ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός.

Για το τραγικό συμβάν έχει ενημερωθεί η Αστυνομία και ήδη γίνονται έρευνες για να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του άτυχου άντρα.

Σύμφωνα με το nantiareport, ο ναυαγοσώστης της παραλίας υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Χανίων, όπου κατέληξε. Να σημειωθεί πως οι δύο αλλοδαποί (πιθανόν ρουμανικής υπηκοότητας) που ενεπλάκησαν στον καβγά εργάζονται σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αλλοδαποί επιτέθηκαν φραστικά στον ναυαγοσώστη όταν τους έκανε υπόδειξη και τον ξυλοκόπησαν με βία. Ο ναυαγοσώστης απομακρύνθηκε και λίγα μέτρα από το σημείο του επεισοδίου, κατέρρευσε έξω από οβελιστήριο στις Καλύβες.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άμεσα μετέφερε τον ναυαγοσώστη στο Νοσοκομείο Χανίων, με ισχαιμικό επεισόδιο, όπως διαπιστώθηκε κατά την εξέτασή του. Ο 20χρονος δηλώθηκε νεκρός, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού σε ανάταξη.

Στο σημείο του επεισοδίου, μετέβη πλήρωμα του Α.Τ. Αποκορώνου προχώρησε σε προσαγωγή των αλλοδαπών. Για την υπόθεση έχει σχηματισθεί δικογραφία και ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας ενώ διεξάγονται έρευνες για να προσδιορισθούν τα ακριβή αίτια του επεισοδίου συνεπεία του οποίου η τραγική κατάληξη για τον 20χρονο ναυαγοσώστη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό