20.7 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Κρήτη: Ανείπωτος θρήνος για τα 3 νεαρά παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο στον ΒΟΑΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα, ο τραγικός θάνατος που βρήκαν τρία νεαρά αγόρια, ηλικίας 16, 19, και 20 ετών, σε σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ (Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης) το πρωί του Σαββάτου (17/8).

Η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Νίκος, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος έφυγαν τόσο άδικα από την ζωή.

Την ίδια στιγμή, όπως μεταφέρει το creta24.gr, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια 22χρονη κοπέλα που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η νεαρή κοπέλα ήταν η τέταρτη επιβάτης του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο φρικτό τροχαίο.

Το τραγικό περιστατικό

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι 4 νέοι (3 αγόρια και 1 κοπέλα) συγκρούστηκαν με τουριστικό βανάκι.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο ένας νεαρός από τους 4 να βρεθεί νεκρός εκτός του αυτοκινήτου και οι άλλοι τρεις να εγκλωβιστούν στις λαμαρίνες.

Φωτό: creta24.gr

Από αυτούς, ο ένας ακόμα νεαρός ανασύρθηκε νεκρός ενώ οι άλλοι δύο ανασύρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων. Εκεί, και ο τρίτος νέος παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από τους γιατρούς, κατέληξε.

Στο βαν επέβαιναν 21 άτομα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

Στον τόπο του δυστυχήματος εκτός από το ΕΚΑΒ, επενέβη η πυροσβεστική υπηρεσία Χανίων με 5 πυροσβέστες και 2 οχήματα και η Τροχαία ΒΟΑΚ για να διερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος.

Φωτό: creta24.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό