20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κούστας: Το μέγεθος της ΑΕΚ δίνει από μόνο του έξτρα κίνητρο σε όλους μας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα έξτρα κίνητρο είναι για την Κηφισιά το γεγονός πως αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης (1/12 – 20:15) για τους 16 του Κυπέλλου, όπως τόνισε ο Νίκος Κούστας. Ο προπονητής της Κηφισιάς είπε:

Είχαμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε για μία τόσο απαιτητική αναμέτρηση, τα παιδιά δούλεψαν πολύ καλά και έδειξαν έτοιμα. Το μέγεθος της ΑΕΚ δίνει από μόνο του έξτρα κίνητρο σε όλους μας, όπως επίσης το γεγονός πως η ομάδα μας θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε έναν αγώνα τόσο υψηλών απαιτήσεων. Από μέρους μας, θα μπούμε στο γήπεδο με τη νοοτροπία που έχουμε σε κάθε αγώνα: θα παίξουμε με πάθος και αποφασιστικότητα, για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Από εκεί και πέρα στα αγωνιστικά θέματα ο Κούστας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Θανάση Καραγκούνη. Στην αποστολή για τον αγώνα με την Ένωση βρίσκονται οι Μιχελής, Κολοβούρης, Αντωνόπουλος, Εσλέρ, Αρτυματάς, Σωτηράκος, Μκρτσιάν, Παυλάκης, Τόλιος, Σμπώκος, Παπαγγελής, Γκότοβος, Πριόνας, Παπασάββας, Πρίτσας, Ντοριβάλ, Αγγελόπουλος, Τζέλης, Οικονομίδης, Κρητικός, Τεττέι, Γιαννιτσάνης, Καλλέργης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό