14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κουτσούμπας στη Λάρισα: «Να πέσει στη κάλπη μαζικά το ψηφοδέλτιο του κόμματος»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μιλώντας προς τον αγροτικό κόσμο της περιοχής ο γγ του ΚΚΕ είπε ότι όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν έχουν διαμορφώσει έναν ΕΛΓΑ που «χαρατσώνει» τους αγρότες

«Αυτό που κρίνεται για τον λαό μας, είναι ποια πολιτική δύναμη μπορεί να σταθεί απέναντι σε όποια επόμενη κυβέρνηση, η οποία όπως είναι τα προγράμματα των άλλων κομμάτων, θα είναι από χέρι πάλι αντιλαϊκή», σημείωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από την Αγιά της Λάρισας, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη περιοχή.

Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν την μονόπλευρη εξαγωγή των αγροτικών προϊόντων που τελικά ευνοεί μόνο τους εμποροβιομήχανους» για να συμπληρώσει πως οι αθρόες εισαγωγές προϊόντων δημιουργούν νέες δυσκολίες στη ζωή των αγροτών και υποβαθμίζουν την ποιότητα βασικών ειδών διατροφής του λαού μας.

Παράλληλα ο γγ του ΚΚΕ είπε ότι « τα τρία κόμματα ψήφισαν μαζί το τρίτο μνημόνιο με το οποίο κόπηκε η επιστροφή του Eιδικού Fόρου Kατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο», ενώ αναφερόμενος στην ΚΑΠ είπε ότι «όλα τα κόμματα προτάσσουν έναν μονόδρομο προς εκείνη την κατεύθυνση».

Μιλώντας προς τον αγροτικό κόσμο της περιοχής ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν έχουν διαμορφώσει έναν ΕΛΓΑ που χαρατσώνει τους αγρότες και δύσκολα τους αποζημιώνει, ενώ αναφερόμενος στις κυρώσεις της χώρας μας στη Ρωσία, τονίζοντας πως «με αυτές τις κυρώσεις τελικά την πληρώνει ο ελληνικός λαός».

«Με δεδομένο ότι η ρωσική αγορά απορροφούσε τεράστιες ποσότητες μήλου, είδατε το εισόδημα σας να συρρικνώνεται διαρκώς και τα προϊόντα σας να πουλιούνται σε εξευτελιστικές τιμές στους μεγαλεμπόρους» είπε χαρακτηριστικά.

Ο γγ του ΚΚΕ μίλησε για τις επιπτώσεις των αυξήσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα για τους αγρότες, ενώ αναφέρθηκε στους πλειστηριασμούς και στο θεσμικό πλαίσιο, λέγοντας ότι «βγάζει στο σφυρί χωράφια την πρώτη κατοικία».

Τέλος ο κ. Κουτσούμπας για τις εκλογές τις 21 Μαΐου είναι ότι «πρέπει να φτάσει παντού το κάλεσμα του ΚΚΕ και να πέσει στη κάλπη μαζικά το ψηφοδέλτιο του κόμματος».

Σημειώνεται πως ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, μετά το τέλος της περιοδείας του σήμερα, θα μιλήσει το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, όπου θα αναπτύξει συνολικά τις θέσεις και το πρόγραμμα του ΚΚΕ για τις εκλογές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό