16.2 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Κουτσιαύτης στο ACTION 24: Γιατί δεν είναι πέναλτι η φάση του Λιβάι Γκαρσία στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο έμπειρος κριτής διαιτησίας, Αριστομένης Κουτσιαύτης, αναφέρθηκε σε πολλές επίμαχες φάσεις της 8ης αγωνιστικής της Super League στην εκπομπή «ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ» του ACTION 24. Φυσικά στάθηκε περισσότερο στο πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ στη μονομαχία των Λιβάι Γκαρσία, Μπάμπα Ράχμαν. Αναφέρθηκε και στο πέναλτι χέρι του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο Ολυμπιακός – Λεβαδειακός αλλά και σε μια φάση στο «Αθανάσιος Διάκος» στον αγώνα Λαμία – Αστέρας AKTOR.

Για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ, ο Αριστομένης Κουτσιαύτης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει παράβαση, αφού ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μπάμπα Ράχμαν βρίσκει πρώτος την μπάλα. Αυτό είναι και το κλειδί, όπως είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος κριτής διαιτησίας, συμπληρώνοντας πως εάν και εφόσον ο αριστερός ακραίος αμυντικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, δεν είχε βρει πρώτος την μπάλα, τότε θα ήταν μια ξεκάθαρη παράβαση και θα έπρεπε να καταλογιστεί το πέναλτι.

Για το Ολυμπιακός – Λεβαδειακός και το χέρι του Κυριάκου Παπαδόπουλου ανέφερε πως μπορεί ο έμπειρος αμυντικός της ομάδας της Βοιωτίας, να μην βλέπει την μπάλα, αλλά το χέρι του είναι ξεκάθαρα σε αντικανονική θέση, πάνω το ύψος του ώμου. Σωστά λοιπόν καταλογίστηκε το πέναλτι όπως ανέφερε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης. Τέλος για ένα χέρι στο Λαμία – Αστέρας AKTOR ανέφερε πως δεν υπάρχει παράβαση αφού είναι χέρι στήριξης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό