18.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κουτίνιο, το «κρυφό όπλο» του Ρόναλντ Κούμαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, δήλωσε ότι ο Βραζιλιάνος διεθνής μέσος Φιλίπε Κουτίνιο είναι στα σχέδιά του για τη φετινή σεζόν, διαψεύδοντας φήμες και δημοσιεύματα, τα οποία ανέφεραν ότι οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να τον πουλήσουν, εξαιτίας της δεινής οικονομική κατάστασης του συλλόγου.

Ενώ ο Ολλανδός τεχνικός επιβεβαίωσε ότι ο 29χρονος Κουτίνιο δεν θα είναι έτοιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο, είπε ότι ο παίκτης θα παίξει πολύ αυτή τη σεζόν.

«Χρειάζεται άλλη μια εβδομάδα προπόνησης με την ομάδα πριν τον επιλέξουμε, αλλά είναι στα σχέδιά μου, γιατί είναι ένας φανταστικός παίκτης», δήλωσε ο Κούμαν σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή.

«Μπορεί να είναι σημαντικός για την Μπαρτσελόνα. Ήταν στην ομάδα την περασμένη σεζόν, αλλά τραυματίστηκε – ωστόσο σας λέω, είναι στα σχέδιά μου αυτή τη περίοδο. Μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις, έχουμε χάσει γκολ με την αποχώρηση του Μέσι και πρέπει να τα βρούμε κάπου αλλού. Ο Φιλίπε είναι μια επιλογή με αυτή την έννοια».

Ο Κούμαν πρόσθεσε ότι ο Πέδρι θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τα «λιοντάρια» στη χώρα των Βάσκων πριν του δοθεί άδεια, αφού συμμετείχε σε 74 παιχνίδια για την ομάδα και την Εθνική από την αρχή της περασμένης σεζόν.

«Το σκεφτόμασταν εδώ και λίγο καιρό με τον Πέδρι και μετά το αυριανό παιχνίδι θα του δώσουμε ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων» είπε.

«Έχω μιλήσει με τον προπονητή της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, και θα πάρουν τις δικές τους αποφάσεις και θα τις εξηγήσουν, αλλά από την πλευρά μας θα του δώσουμε δύο εβδομάδες άδεια».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό