33.4 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Κουκουλοφόρος ανέβηκε στην… οροφή του γηπέδου στο Γερμανία-Δανία

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα ευτράπελα στο Euro2024 δεν έχουν… τελειωμό! Oι Αρχές της Γερμανίας, της διοργανώτριας χώρας, δεν μένουν λεπτό χωρίς να είναι απασχολημένες. Είτε πρόκειται για μεθυσμένους Σκωτσέζους και Άγγλους, είτε για λαοθάλασσες που πνίγουν και τις δέκα πόλεις που φιλοξενούν του τουρνουά. Ακόμη και αν πρόκειται για συμπλοκές ανάμεσα σε Αλβανούς και Σέρβους οπαδούς.

Πάντως, από την αναμέτρηση ανάμεσα στην Γερμανία και στην Δανία, δεν έλειψε τίποτα! Η οικοδέσποινα επικράτησε των φιλοξενούμενων, με τελικό σκορ 2-0, σε ένα ματς που οι πολλαπλές παρεμβάσεις του VAR είχαν την τιμητική τους. Μάλιστα, υπήρξε και προσωρινή διακοπή λόγω καιρικών συνθηκών, αλλά και η δημιουργία… καταρρακτών, από την έντονη ροή νερού.

Ωστόσο, το πραγματικά τρελό συμβάν δεν είναι κανένα από τα παραπάνω. Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, εντοπίστηκε κουκουλοφόρος στην οροφή του «Signal Iduna Park», στο Ντόρτμουντ.

Police arrest man for climbing onto roof of Dortmund’s stadium during Germany’s 2-0 win over Denmark at Euro 2024… after chasing and holding him down at gunpoint https://t.co/x7DPQo4rEr

— Mail Sport (@MailSport) June 30, 2024

Ο διαιτητής του παιχνιδιού για την φάση των «16», Μάικλ Όλιβερ, πληροφορήθηκε για το ευτράπελο και ενημέρωσε με την σειρά του τους αρχηγούς των δύο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων. Για αυτό τον λόγο, άργησε να ξεκινήσει το δεύτερο 45λεπτο. Στόχος ήταν οι Αρχές να τον προσεγγίσουν και να τον κατεβάσουν από την οροφή του γηπέδου της Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπως και έκαναν. Στο τέλος της ημέρας, ο δράστης συνελήφθη, με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν εξονυχιστικό έλεγχο για οτιδήποτε άλλο μπορεί να τους έχει… ξεφύγει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό