24 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Κοστούμι + sneakers: Η Τζένη Θεωνά με το σύνολο που μπορείς να φοράς όλη μέρα -Κυριολεκτικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι το olive green το νέο μαύρο; Ναι, είναι!

Οι «Μαμά -δες» είναι και πάλι μαζί μας. Μέσα στο Σαββατοκύριακο η επιτυχημένη εκπομπή της ΕΡΤ1 έκανε πρεμιέρα για άλλη μια χρονιά με τη λαμπερή Τζένη Θεωνά να μας υποδέχεται για άλλη μια φορά στην αγαπημένη εκπομπή των μαμάδων -και όχι μόνο. Η Τζένη βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής για μία ακόμη χρονιά και έρχεται να μοιραστεί μαζί μας εμπειρίες μητρότητας με τις καλεσμένες της. Μετά από το καλοκαιρινό της διάλειμμα η ίδια ήρθε να μοιραστεί και πολλά νέα posts στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την πρώτη της εκπομπή, η οποία είχε και κάποια εξωτερικά γυρίσματα εκτός του γνωστού studio των Μαμά -δων.

Αντίο μαύρη shopper! Η καφέ τσάντα είναι η τάση που θα την αντικαταστήσει

https://www.instagram.com/p/C_45cz8scNY/

Και αυτό που διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά είναι ότι η Τζένη παραμένει μία από τις πιο κομψές παρουσίες της ελληνική τηλεόρασης, γιατί έχει αυτό το πληθωρικό στυλ που όλες θέλουμε να αντιγράψουμε. Δεν φοβάται το χρώμα, τα τολμηρά μοτίβα και το πρωτότυπο styling και είμαστε άλλη μια φορά εδώ για να αναλύσουμε ένα από τα πρόσφατα σύνολά της.

https://www.instagram.com/p/C_5aCOHsEjF/

Κοσοτούμι + sneakers: Βρήκαμε πού μπορείς να αποκτήσεις και εσύ το look της Τζένης.

Κάθε φορά που μπαίνουμε στο φθινόπωρο και πλησιάζουμε στον χειμώνα με έναν τρόπο θυμόμαστε ότι το μαύρο είναι το κύριο και πιο αγαπημένο χρώμα της παλέτας μας. Μήπως φέτος, όμως, θα θέλαμε να κάνουμε μία μικρή αλλαγή και να υιοθετήσουμε και εμείς το πιο επίκαιρο χρώμα της σεζόν, το olive green; Η Τζένη Θεωνά το έχει δοκιμάσει ήδη και έκανε ένα υπέροχο σύνολο με ένα oversized κοστούμι στη συγκεκριμένη απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/DAQlPMgMja-/

Το styling ήταν μάλιστα αρκετά ενδιαφέρον, αφού δοκίμασε ένα oversized σακάκι και ένα wide leg παντελόνι με όγκο με ένα bustier top σε σκούρο denim χρώμα. Και εκεί που μπορεί να περίμενες μία εντυπωσιακή γόβα κάτω από αυτό το outfit, η Τζένη έκανε την ανατροπή και έβαλε ένα ζευγάρι λευκά sneakers που έκαναν αυτόματα την όλη εμφάνιση πιο casual. To σύνολο είναι από το ελληνικό brand Anankle Clothing και μπορείς να το βρεις παρακάτω.

Flat tummy dress:Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε το φόρεμα που κολακεύει την κοιλιά-Και είναι super chic

Shop the look:



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό