22.3 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Κοσμικές Ενέργειες 25ης Σεπτεμβρίου: Συναισθηματικές Εντάσεις, Πλανητικές Όψεις και Ευκαιρίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ακολουθεί η ανάλυση των όψεων για τις 25 Σεπτεμβρίου και η ερμηνεία τους με βάση την αστρολογική τους σημασία. Κάθε όψη υποδεικνύει διαφορετικές ενεργειακές επιρροές, καθώς και πώς αυτές σχετίζονται μεταξύ των πλανητών και των σημείων. Οι ώρες που παρατίθενται είναι ακριβείς, και η θέση των πλανητών περιγράφει σε ποιους ζωδιακούς τομείς γίνεται η όψη.

1. ☽ ⬠ ⚷ – Σελήνη Πεντάγωνο Χείρωνας

Όψη: Πεντάγωνο (Quintile)
Ώρα: 01:16 πμ
Σελήνη: 4° Καρκίνου 5′
Χείρωνας: 22° Κριού 5′

Η Σελήνη σε Πεντάγωνο με τον Χείρωνα φέρνει μια δημιουργική, θεραπευτική ενέργεια. Αυτή η όψη μπορεί να βοηθήσει στη συναισθηματική θεραπεία και στην υπέρβαση παλιών τραυμάτων. Ενισχύει την ικανότητα για ενσυναίσθηση και κατανόηση των συναισθηματικών αναγκών των άλλων.

2. ☽ ☐ ☊ – Σελήνη Τετράγωνο Βόρειος Δεσμός

Όψη: Τετράγωνο (Square)
Ώρα: 05:56 πμ
Σελήνη: 6° Καρκίνου 39′
Βόρειος Δεσμός: 6° Κριού 39′

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό δείχνει προκλήσεις που σχετίζονται με την κατεύθυνση της ζωής μας και τον σκοπό της ψυχής. Υπάρχει ένταση μεταξύ των συναισθηματικών αναγκών και του μονοπατιού που πρέπει να ακολουθήσουμε, με πιθανές δυσκολίες στην έκφραση των προσωπικών συναισθημάτων.

3. ☽ ☐ ⚸ – Σελήνη Τετράγωνο Λίλιθ

Όψη: Τετράγωνο (Square)
Ώρα: 11:37 πμ
Σελήνη: 9° Καρκίνου 44′
Λίλιθ: 9° Ζυγού 44′

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τη Λίλιθ εντείνει την ανάγκη να αντιμετωπιστούν υποσυνείδητα συναισθήματα και καταπιεσμένες επιθυμίες. Αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει ένταση στις σχέσεις, καθώς αναδύονται βαθύτερα συναισθηματικά θέματα ή επιθυμίες που αποφεύγονται συνήθως.

4. ☿ ☍ ♆ – Ερμής Αντίθεση Ποσειδώνας

Όψη: Αντίθεση (Opposition)
Ώρα: 02:06 μμ
Ερμής: 28° Παρθένου 23′
Ποσειδώνας: 28° Ιχθύων 23′

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, θολή σκέψη ή παραπλάνηση στην επικοινωνία. Υπάρχει δυσκολία στη διατήρηση της λογικής, και οι αυταπάτες ή οι φαντασιώσεις μπορεί να είναι ισχυρές. Προσοχή στην κατανόηση των μηνυμάτων που λαμβάνετε ή δίνετε.

5. ☉︎ ⚺  – Ήλιος Ημιεξάγωνο Αφροδίτη

Όψη: Ημιεξάγωνο (Semi Sextile)
Ώρα: 02:27 μμ
Ήλιος: 2° Ζυγού 53′
Αφροδίτη: 2° Σκορπιού 53′

Το ημιεξάγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και την Αφροδίτη φέρνει ήπια ευκαιρίες για αρμονία στις σχέσεις και για δημιουργική έκφραση. Μπορεί να υπάρξει μια λεπτή ενίσχυση στην αισθητική αντίληψη ή την αίσθηση της αξίας, αλλά χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις ή προκλήσεις.

6. ☽ ☌  – Σελήνη Σύνοδος Άρης

Όψη: Σύνοδος (Conjunction)
Ώρα: 03:39 μμ
Σελήνη: 11° Καρκίνου 55′
Άρης: 11° Καρκίνου 55′

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη φέρνει ένταση και αποφασιστικότητα. Τα συναισθήματα μπορεί να γίνουν πιο έντονα και να συνοδεύονται από επιθετικότητα ή πάθος. Αυτή η όψη ενισχύει τη δράση, αλλά μπορεί να προκαλέσει και συναισθηματικά ξεσπάσματα ή αντιπαραθέσεις.

7. ☽ ∠ ♅ – Σελήνη Ημιτετράγωνο Ουρανός

Όψη: Ημιτετράγωνο (Semi Square)
Ώρα: 03:50 μμ
Σελήνη: 12° Καρκίνου 1′
Ουρανός: 27° Ταύρου 1′

Η Σελήνη σε ημιτετράγωνο με τον Ουρανό φέρνει απρόσμενες συναισθηματικές αναταράξεις ή ξαφνικές αλλαγές. Υπάρχει έντονη αίσθηση εσωτερικής ανησυχίας και απρόβλεπτες αντιδράσεις.

8.  ∠ ♅ – Άρης Ημιτετράγωνο Ουρανός

Όψη: Ημιτετράγωνο (Semi Square)
Ώρα: 07:48 μμ
Άρης: 12° Καρκίνου 1′
Ουρανός: 27° Ταύρου 1′

Ο Άρης σε ημιτετράγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί μια ανήσυχη ενέργεια που μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες ενέργειες ή συγκρούσεις. Η ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία μπορεί να προκαλέσει αναταραχή, ειδικά αν υπάρξει καταπίεση της δράσης ή της επιθυμίας.

9. ☽ △ ♄ – Σελήνη Τρίγωνο Κρόνος

Όψη: Τρίγωνο (Trine)
Ώρα: 08:51 μμ
Σελήνη: 14° Καρκίνου 43′
Κρόνος: 14° Ιχθύων 43′

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο φέρνει σταθερότητα στα συναισθήματα. Αυτή η όψη βοηθά στη συναισθηματική ωριμότητα και στην ικανότητα να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ιδανική όψη για σταθερές αποφάσεις και μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις.

Συνολική Ενέργεια της Ημέρας:

Η 25η Σεπτεμβρίου φέρνει έντονη συναισθηματική ενέργεια, καθώς οι όψεις της Σελήνης κυριαρχούν και αλληλεπιδρούν με ισχυρά πλανητικά σώματα όπως ο Άρης, ο Ουρανός και ο Κρόνος. Υπάρχουν συναισθηματικά ξεσπάσματα, αλλά και ευκαιρίες για σταθερότητα και ωριμότητα. Παράλληλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή στην επικοινωνία, καθώς μπορεί να υπάρξει σύγχυση ή παραπλάνηση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό