24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Κορυφαία PC games θα είναι playable στα αυτοκίνητα της Mercedes-Benz από το 2025!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Boosteroid είναι μια cloud gaming πλατφόρμα που παρέχει εύκολη πρόσβαση σε βιντεοπαιχνίδια υψηλών προδιαγραφών σε PC, laptops, tablets, Android TVs, ακόμα και smartphones.

Το 2023, η Microsoft υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία για να φέρει παιχνίδια PC στην cloud gaming πλατφόρμα, έτσι ώστε οι χρήστες της να έχουν πρόσβαση σε τίτλους που αγοράζουν από τα Steam και Epic Games Store. Νωρίτερα φέτος, η Microsoft πρόσθεσε υποστήριξη για επιλεγμένα παιχνίδια που αγοράστηκαν μέσω του Microsoft Store στο Windows ή ήταν διαθέσιμα με μια συνδρομή Game Pass, όπως τα Deathloop, Dishonored, Dishonored 2, Dishonored: Death of The Outsider, Gears 5, Gears Tactics, Ghostwire: Tokyo, και Pentiment (και μάλιστα με λειτουργίες cross-play και cross-save).

Το επόμενο βήμα για το Boosteroid και τη Microsoft έρχεται σε συνεργασία με τη Mercedes-Benz για να φέρει την εμπειρία gaming μέσα στο αυτοκίνητο. Η εφαρμογή Boosteroid θα είναι διαθέσιμη ως μέρος του MBUX Entertainment Package Plus για τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με το σύστημα infotainment τρίτης γενιάς MBUX από το επόμενο έτος. Αυτό θα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Mercedes-Benz να απολαμβάνουν 1.000+ τίτλους υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των Fortnite και Sea of Thieves, μέσα στο αυτοκίνητό τους. Εκτός από τα παιχνίδια της Microsoft, τα οχήματα της Mercedes-Benz θα μπορούν να παίζουν παιχνίδια από το Epic Games Store, την Ubisoft και άλλα.

Ο Magnus Östberg, Chief Software Officer, Mercedes-Benz AG, δήλωσε:

Μαζί με την Boosteroid, προσφέρουμε μια ακόμη πιο ελκυστική εμπειρία gaming μέσα στο αυτοκίνητο για τα οχήματα Mercedes-Benz. Η προσέγγιση του cloud-based gaming είναι ο ιδανικός τρόπος για να προσφέρουμε κορυφαίους τίτλους στους πελάτες μας.

Η εφαρμογή Boosteroid θα είναι διαθέσιμη μέσω του App Store του αυτοκινήτου στην Ευρώπη και στη Βόρεια και Νότια Αμερική το 2025. Για λόγους ασφαλείας, τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα μόνο όταν το όχημα είναι σταθμευμένο και οι χρήστες θα πρέπει να συνδέσουν τηλεχειριστήριο ή το smartphone τους μέσω Bluetooth.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό