28.6 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Κορονοϊός Britney Spears: H «Βασίλισσα των προλετάριων» καλεί σε παγκόσμιο ξεσηκωμό [pic]

Ειδήσεις Ελλάδα

Κορονοϊός Britney Spears: «Βασίλισσα των προλετάριων», συντρόφισσα ήταν κάποια από τα σχόλια των θαυμαστών της τραγουδίστριας.

Κορονοϊός Britney Spears:  Η  Britney Spears ξαφνιάζει τον κόσμο και ιδιαίτερα την Αμερική  αφού με μία… επαναστατική ανάρτησή της στο Instagram ζητάει αναδιανομή του παγκόσμιου πλούτου, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση που φέρνει η πανδημία του κορονοϊού. «Κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων εποχών της απομόνωσης, χρειάζεται να ‘συνδεθούμε’ περισσότερο από ποτέ. Τηλεφωνήστε στους αγαπημένους σας, γράψτε ψηφιακά γράμματα. Τεχνολογίες, όπως η ψηφιακή επικοινωνία, το streaming και το broadcasting, αποτελούν μέρος της συνεργασίας μας ως κοινότητα.

Θα μάθουμε να φιλιόμαστε και να αγκαλιαζόμαστε μέσω των ‘κυμάτων’ του διαδικτύου. Θα ταίζουμε ο ένας τον άλλον, θα γίνει αναδιανομή του πλούτου, θα απεργήσουμε. Θα αντιληφθούμε την ατομική μας αξία από το μέρος που έχουμε αναγκαστεί να μείνουμε.  Η κοινωνία συνεχίζει να εξελίσσεται παρά τους τοίχους που μας περικλύουν. Μπορούμε να είμαστε ακόμα μαζί.»

Από κάτω, φυσικά, έγινε το «έλα να δεις», με χιλιάδες σχόλια θαυμαστών της από όλον τον κόσμο, να τη χαρακτηρίζουν «συντρόφισσα» και «βασίλισσα των προλετάριων».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό