21.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Κορονοϊός Όλγα Κιριλένκο: Το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ «νίκησε» τον ιό []

Ειδήσεις Ελλάδα

Κορονοϊός Όλγα Κιριλένκο: H ουκρανή καλλονή είχε παραδεχτεί πως είχε προσβληθεί από τον ιό.

Κορονοϊός Όλγα Κιριλένκο:  Η καλλονή ηθοποιός Όλγα Κιριλένκο, που είχε γίνει ένα από τα κορίτσια του Τζέιμς Μποντ στο σινεμά,  είχε αποκαλύψει πριν από λίγες μέρες πως και αυτή ήταν ένα από τα κρούσματα του φονικού ιού και πως βρίσκονταν σε καραντίνα στο σπίτι της.Το πρώην μοντέλο που ζει πλέον στο Λονδίνο με αφορμή την ημέρα της μητέρας που γιορτάστηκε την Κυριακή στην ανακοίνωσε μέσω Instagram πως έχει αναρρώσει πλήρως και πως γιόρτασε αυτή την ημέρα μαζί με τον τεσσάρων ετών γιο της Αλεξάντερ Μαξ Οράτιο.

«Χαρούμενη γιορτή της μητέρας! Έχω ανακάμψει πλήρως. Για μια εβδομάδα ένιωθα αρκετά άσχημα και ήμουν ως επί το πλείστον στο κρεβάτι, με υψηλό πυρετό και ισχυρό πονοκέφαλο. Τη δεύτερη εβδομάδα, ο πυρετός εξαφανίστηκε, αλλά εμφανίστηκε ελαφρός βήχας και ένιωθα πολύ κουρασμένη. Μέχρι το τέλος της δεύτερης εβδομάδας ένιωθα καλά.

Ο βήχας έχει σχεδόν εξαφανιστεί, αν και εξακολουθώ να βήχω τα πρωινά, αλλά μέσα στην ημέρα εξαφανίζεται. Είμαι καλά! Και εκμεταλλεύομαι αυτό το διάστημα για να προβληματιστώ για πολλά πράγματα και να περάσω ποιοτικό χρόνο με το γιο μου», έγραψε το μοντέλο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό