31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Κορονοϊός Χάρις Αλεξίου: «Αν θέλει κάποιος να αυτοκτονήσει, ας πάει να αυτοκτονήσει» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Κορονοϊός Χάρις Αλεξίου: «Γιατί χρειαζόμαστε να μας κουνήσει κάποιος το δάχτυλο και να μας πει τι πρέπει και πώς θα σωθούμε;»

Κορονοϊός Χάρις Αλεξίου: Η Χάρις Αλεξίου, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας μένει και αυτή σπίτι ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού. Η αγαπημένη τραγουδίστρια  μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη μέσω skype, και ήταν ιδιαίτερα επικριτική σε όσους έχουν πάρει αψήφιστα την επικινδυνότητα του ιού. «Όταν έχουμε μπροστά μας έναν τέτοιο κίνδυνο, όταν βλέπουμε να πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι… Γιατί χρειαζόμαστε να μας κουνήσει κάποιος το δάχτυλο και να μας πει τι πρέπει και πώς θα σωθούμε; Αυτό ας το καταλάβουμε», λέει η Αλεξίου και συμπληρώνει:

«Είμαι κλεισμένη στο σπίτι μου εδώ και 20 μέρες και παίρνω τα μέτρα που μας ζητάει η πολιτεία. Αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν πρέπει να περιμένουμε από την πολιτεία να μας πει να προσέχουμε», είπε χαρακτηριστικά η Χάρις Αλεξίου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών της δηλώσεων.

Και συμπλήρωσε:«Να ευγνωμονούμε τη ζωή μας γιατί έχουμε ένα σπίτι να μείνουμε και να προφυλάξουμε τον εαυτό μας από τα χειρότερα. Να σκεφτούμε τους ανθρώπους, όπως είναι οι γιατροί, οι νοσηλευτές που γι’ αυτούς είναι μια πραγματικότητα.

Έχουν μπροστά τους, τους ανθρώπους που υποφέρουν, που δεν μπορούν να αναπνεύσουν, που πεθαίνουν στα χέρια τους… Αυτούς τους ανθρώπους να σκεφτόμαστε και να ευγνωμονούμε το Θεό που εμείς είμαστε σε ένα ασφαλές μέρος και ας το σεβαστούμε αυτό».

«Μην πάμε να κάνουμε τους “έξυπνους”. Κάποιος που θέλει να αυτοκτονήσει, ας πάει να αυτοκτονήσει, αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα όμως να μεταφέρει στον άλλον αυτό… Είμαστε σε μια κατάσταση σοκ αυτή τη στιγμή» τόνισε καταλήγοντας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό